KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ŞENYÜREKİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

ŞENYÜREKİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

26 Nisan 2012 Saat: 12:01
ŞENYÜREKİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
ŞENYÜREKİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Rıza Bahar; Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Toç-Bir-Sen Orman İlçe Temsilcisi Ender Birgül Toç-Bir-Sen Gıda İlçe Temsilcisi  Ahmet Kılınç ve  Kredi Yurtlar Kurumu Temsilcisi Ahmet Kucur’un katılımıyla Akhisar İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü M.Akif Şenyürek’i makamında ziyaret ettiler.

 

Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Rıza Bahar ,Memur-Sen olarak halkımızın ve kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirmede, taleplerine çözüm bulmada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Bir yandan tüm çalışanların özlük haklarını savunuyor,diğer yandan da yetmiş milyon insanımız için özgürlük mücadelesi veriyoruz.

 

Bizler, 70’li yıllarda yapılan kavgacı ve gürültücü sendikacılığın tersini yapmaya çalışıyoruz. Masada oturarak, anlaşarak, istediklerimiz anlatarak sendikacılığı benimsiyoruz. Hiç kimseye hiçbir partiye kahrolsun demeden ve bunun yanında hiçbir fikre kahrolsun demeden hepsi yaşasın diyoruz, hepsi bizim insanımız diye bakıyoruz. Dedi ve sendikal faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü M.Akif Şenyürek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gıda tarım ve hayvancılık ile ilgili konularda vatandaşımıza  hizmet için  var olduklarını,Bu yüzden Köy,kasaba ve işletmeleri sık sık ziyaret ederek halkımızın daha iyi,daha sağlıklı ve daha kazançlı üretim elde etmeleri için  her zaman vatandaşlarımız la bir aradayız.dedi.

 

Şenyürek Sendikalar üyelerinin ve çalışanlarının hakları yanında Ülkemizde yaşayan bütün vatandaşları düşünerek hareket etmeli ve  her zaman da sağ duyulu olarak diyaloğ yoluna başvurmaları gerektiğini ifade ederek.Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve  Memur-Sen yönetim kuruluna  çalışmalarında  başarılar dileyerek teşekkür etti.

------

------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız