KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Sevgi Çocukları Öğrencileri Kaymakam Köten’i Gecelerine Davet Etti

Sevgi Çocukları Öğrencileri Kaymakam Köten’i Gecelerine Davet Etti

26 Kasım 2012 Saat: 18:13
Sevgi Çocukları Öğrencileri Kaymakam Köten’i Gecelerine Davet Etti
Sevgi Çocukları Öğrencileri Kaymakam Köten’i Gecelerine Davet Etti
DAYIOĞLU KASABI



Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i,  Aile ve Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürü Suudi Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik’i makamlarında ziyaret ettiler. Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 1 Aralık Cumartesi günü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama programı için Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapacakları gösteri ve 2 Aralık Pazar günü akşamı Gölet’te yapılacak Dünya Engelliler Günü için yapılacak yemekli geceye davet ettiler. Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Halil Hatip, Kurum müdürü Nuray Bayraktar, Beden Eğitim Öğretmeni Filiz Biçerer ve öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Kamil Köten;” Çocuklarımız pırlanta gibi hepsi ayrı bir güzellik ayrı birer değer” dedi.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;” Akhisar gerçekten sosyal hizmetlerde Türkiye’ye örnek olacak bir ilçe. Bunda tabi ki devletimizin Sosyal Hizmetler Kurumunun payı olduğu kadar sizler gibi Aksek vakfı gibi sivil toplum örgütlerinin de büyük bir payı var. Sizlere çok teşekkür ediyorum yaptığınız hizmet yaptığınız iş çok kutsal bir iş. Çocuklarımız pırlanta gibi hepsi ayrı bir güzellik ayrı birer değer. Ben şuna inanıyorum yüce Allah’ımız her birine ayrı bir cevher koymuştur. Önemli olan bunu ortaya çıkarabilmektir. Zaten bu faaliyetlerde bunu ortaya çıkaracak insanları hayran bırakacak faaliyetler olacağına inanıyorum. Hep hayran oluyoruz zaten, ben bu çocuklarım gösterilerini nerede izlesen hayran oluyorum bu yetenek nasıl bu çocukta var diyorsun. Onun için çok teşekkür ediyorum biz çocuklarımızı çok seviyoruz” dedi.

Köten;” Engelli çocuklarımızla ilgili yapmak istediğiniz bir kompleks için, benim de yapacağım toplantılarda sizin bu isteğinize cevap verebilecek, kişileri arayacağım inşallah buluruz ve yapılmasına sebep oluruz” dedi.  

Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Halil Hatip;” Engelli çocuklarımızla ilgili güzel bir kompleks yapmak, üç dört dönüm üzerinde göleti, hayvanat bahçesi, midilli atın üzerine binilecek gezilebilecek bir yer yapmak, anne babalar geldiğinde rahatlıkla oturabildikleri kapalı bir alan yapmak istiyoruz. Onun için hayırsever vatandaşlarımızdan arsa bekliyoruz” dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız