KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Şeyh İsa’da Kapkaç !

Zarar gelmesin diyerek yanına aldığı maaşı ve altınları kapkaççılar tarafından çalındı.

5 Ocak 2012 Saat: 19:28
Şeyh İsa’da Kapkaç !
Şeyh İsa’da Kapkaç !
DAYIOĞLU KASABI


Olay dün saat 19.30 sıralarında Şeyh İsa Mahallesi 90 sokakta meydana geldi. Evinden bir yakınlarını ziyaret için çıkan Zümrüt Süzgün,  Eşinin evlerinin 10 metre kadar ilerisindeki arsadan aracı çıkarmasını bekliyordu.  O sırada evlerinin bitişiğinde ikamet eden kızı ve damadına seslenmek istedi ancak bisikletli kapkaççılar Zümrüt Süzgün’ün kolundaki çantayı alarak dar sokaklardan izlerini kaybettirdiler.



Zümrüt Süzgün olayı Şöyle anlattı; “ Kızım ve Damadımı çağırmak için evlerinin önünde durdum ve o esnada çantamın çekildiğini hissettim, Ancak çantam bisikletin koluna takıldı zannettim. Bisikletli kişi çantamı alıp uzaklaşmaya başladığında ardından bağırıp koşmaya başladım ancak havanın kararması ve sokaklarında dar olması sebebiyle kapkaççı izini kaybettirdi” dedi.



Çantada, Evde bırakmamak için yanına aldığı altın kolyesi, Küpeleri, Yeni çektikleri emekli maaşı, bir miktar biriktirmiş olduğu para ve cep telefonu olduğunu dile getiren Şeyh İsa Mahallesi Muhtarı Zarif Süzgün’ün eşi Zümrüt Süzgün Telefonunu aradıklarında kapatılmış olduğunu da belirtti. Olayla ilgili konuşan Mahalle’nin muhtarı Zarif Süzgün “ olayla ilgili araştırma başladı, emniyet güçleri konuyla ilgilenmekteler, herhangi kamera kaydı da yok. Güvenlik güçlerinin sonuca ulaşmasını bekliyoruz” dedi. Yetkililer ise konuyla alakalı Halkın bilinçli olması gerektiğini ve karanlık kuytu yerlerde yalnız dolaşmamaları yönünde bu tür olayların yaşanmayacağını dile getirdiler.

-----

------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız