KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Sizlerin Yanındayız. Sorunlarınızı Çözeceğiz

Kaymakam ve Milletvekili Köy Dolmuşçularına “Sizlerin Yanındayız. Sorunlarınızı Çözeceğiz” dedi

13 Temmuz 2012 Saat: 11:22
Sizlerin Yanındayız. Sorunlarınızı Çözeceğiz
Sizlerin Yanındayız. Sorunlarınızı Çözeceğiz
DAYIOĞLU KASABI


Kaymakam ve Milletvekili Köy Dolmuşçularına “Sizlerin Yanındayız. Sorunlarınızı Çözeceğiz” dedi

AKHİSAR: MHA (Emrah DÜZTAŞ)

3 yıldır Taşımalı Eğitimde mağdur duruma düşen köy dolmuş sahiplerine kaymakam ve milletvekili sahip çıktı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odasının  30 yıldır  başkanlığını sürdüren Halil İbrahim Doğan, mağdur durumda olan 200 aşkın  köy dolmuş sahibini bir araya getirdi. Odanın özel  garajında köy dolmuş sahipleri, taşıma kooperatifleri ve şirket yöneticilerinin katıldığı  toplantıya Kaymakam Kamil Köten, Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, yardımcısı Ömer İşçi AKP ilçe başkan ve yöneticileri de katıldılar. Toplantıya katılanlara tavuklu pilav ve ayran ikramı yapıldıktan sonra, Oda başkanı Halil İbrahim Doğan, Kaymakam ve Milletvekilini Şoför dostu olduğunu belirterek, “ 3 yıldır bizim odamıza bağlı üyelerimiz Öğrenci Toplu Taşıma ihalesine alınmıyor. Sadece şirketler girer diye bir madde koydular. Dışarıdan gelen bazı güçlü şirketler ihaleye girip alıyorlar. Bizim özellikle köy dolmuşu sahibi üyelerimiz, ihaleyi alan şirketin kucağına atılarak mağdur duruma düştüler. Bu yıl daha önce yıllardaki gibi yasalara uygun olarak belgeleri olan arkadaşların tek tek ihaleye katılmalarını istiyoruz. Kaymakamımızdan ve Milletvekilimizden bizlere destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.

Milletvekili Uğur Aydemir, “Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu konuda yasalara uygun olarak yapılacak ihalede sizlerin çıkarlarını ön planda tutacağız. Sizlerin mağduriyetini önlemek için elimizden gelen çabayı sar edeceğiz.” Dedi.

Kaymakam Kamil Köten, “Yapılacak ihalede sizlerin de tek tek ihaleye girebilmesi için sözleşmeye değiştireceğiz. Sizlerin yüzlerinin gülmesi bizleri de mutlu eder. Yanınızda olduğumuzu bilin. Benim sizlerden bir ricam var Şampiyon olan Süper Lige çıkan Akhisar Belediyespor’umuzun bayraklarını araçlarınıza asınız. Manisa’da oynayacağımız maçlara eşiniz ve dostunuz ile gidin. “ dedi.

Toplantıya katılan köy dolmuş sahipleri ile yaptığımız görüşmelerde, ihaleye alan şirketten  aylar geçmesine rağmen alacaklarını tahsil edemediklerini, vermiş oldukları teminatları okullar kapanmasına rağmen alamadıklarını, mecburiyet karşısında kendi köylerindeki öğrencileri taşıdıklarını belirttiler.

Yapılan toplantıda İlçe Mille Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak Taşımalı ihalesi için köy dolmuş sahipleri kendi aralarında bir komisyon oluşturdular. Komisyona, Salih Ayber, İsmail Orcan, Mustafa Çolak, Eyüp Sabri Kaçan, Adem Çelik, Veli İnkel, Lütfü Demirel seçildiler.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız