KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

SMMM’lere Türk Ticaret Kanunu semineri!

SMMM’lere Türk Ticaret Kanunu semineri!

7 Nisan 2012 Saat: 16:47
SMMM’lere Türk Ticaret Kanunu semineri!
SMMM’lere Türk Ticaret Kanunu semineri!
DAYIOĞLU KASABI


 

Manisa Serbest Mali Müşavirler Muhasebeciler Odası (SMMMO) 2012 yılı başından itibaren “TTK, KOBİ-TFRS ve Denetim,Denetim Standartları ve Uygulamaları” seminerleri Manisa-Merkez, Salihli,Turgutlu ve Alaşehir’den sonra 5.ci toplantısını Akhisar’da yaptı. Akhisar Ticaret Borsası toplantı salonunda başlayan seminere Akhisar, Soma, Kırkağaç, Demirci, Gördes ve Gölmarmara SMMM katıldı. 3 gün sürecek Türk Ticaret Kanunu Eğitimini TÜRMOB Eğitmeni Necibe Uzunoğlu, KOBİ-TFRS Eğitimlerini, TÜRMOB Eğitmenleri Ebru Yılmaz ve Yüksel Özer Hayat tarafından veriliyor.

 

Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun yürürlük tarihi yaklaştıkça Genel Merkezimiz TÜRMOB başta olmak üzere tüm Serbest Mali Müşavir Muhasebeciler Odalarınca (SMMMO) meslek mensuplarına yönelik eğitim programları da hızla uygulanmaya başladığını söyleyen Manisa Serbest Mali Müşavir Muhasebeciler Odası (SMMMO) Başkanı Sadık İrier;” Bu alanda genel merkezimiz TÜRMOB tarafından planlanan eğitimlerle 85 bin Meslek Mensubuna yönelik 99 saatlik eğitim programı hazırlanmıştır.Yasa yürürlüğe girene kadar Meslek Mensuplarımızın eğitimleri tamamlanmış olacaktır. Odaya kayıtlı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler sonrasında Meslek Mensuplarına Eğitim Katılım ve Başarı Belgeleri verilecektir. Bugün Manisa Mali Müşavirler Odası olarak kamuoyunun gündeminde olan Türk Ticaret Kanunun yasa tasarısı Türkiye Muhasebe standartlarıyla ilgili meslek örgütümüzün eğitimleriyle ilgili bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Eğitimlerimizi Manisa merkez ve dört ilçe olmak üzere beş bölümden oluşan bir formatta götürüyoruz ve son toplantımızı da Akhisar’ da yapıyoruz” dedi.

 

İrier;” İzmir’den gelen eğitmen arkadaşlarımız vasıtasıyla bu eğitimleri veriyoruz. Burada amacımız hem meslek örgütümüzü eğitmektir. Biz meslektaşlarımızı bu alanda eğitip ve onlarında işlerine, dertlerine derman olabilmek için, yardımcı olabilmek için yardımcı olabilmek için bu eğitimi 3 günlük bir eğitim sürecimiz var. 3 gün sürecek bu eğitimin umuyorum faydalı olacak. Akhisar’a da faydalı olacağını düşünüyorum. Şirket sahipleri bu tür yasa tasarısı ile ilgili çekinmesinler, korkmasınlar. Bu bir öcü değil. Sonuçta dünya formatında olması gereken, Batı standartlarında olması gereken yapı neyse burada da onlar olacak. Gayet gelişi güzel bir şekilde 2 kişinin bir araya gelip hemen beyninin ucundan çıkıp yarın şirket kuralım diyip şirket kurma şekli artık bugün bitiyor. Bu dönem içersinde 1 Temmuz itibariyle daha düzenli, daha şeffaf, daha bilgili, daha herkesin yapılabilir şeklinde yani kurumsal anlamda yapabilecekler. Şirket sahipleri de bu konuda meslek mensuplarından faydalansınlar. Onlarla beraber onların fikirlerinden istifa etsinler, danışsınlar” dedi.

-----

-----




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız