KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Soma Davası 16.Duruşması Başlıyor

Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 6'sı tutuklu toplam 51 sanığın yargılanmasına Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde 58 gün sonra devam edilecek.

17 Nisan 2017 Saat: 16:16
Soma Davası 16.Duruşması Başlıyor
Soma Davası 16.Duruşması Başlıyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

Soma Davası 16.Duruşması Başlıyor

Haber Merkezi - MHA

Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 6'sı tutuklu toplam 51 sanığın yargılanmasına Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde 58 gün sonra devam edilecek.

Yarın sabah saat 09.30’da başlaması beklenen Soma Davasının 16.duruşması öncesi şehit madenci aileleri ile bazı sivil toplum örgü temsilcilerinin katılımı ile Şehit Murat Öztürk Caddesi 167 sokak üzerinden Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi önüne kadar yürüyüş yapması bekleniyor.

Davaya Soma Kömür İşletmeleri AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan, Genel Müdür Ramazan Doğru, İşletme Müdürü Akın Çelik, Teknik Müdür İsmail Adalı, Teknik Nezaretçi Ertan Ersoy ve Emniyet Teknikeri Mehmet Ali Günay Çelik ve tutuksuz yargılanan 45 kişinin de katılması bekleniyor.

Davanın müdahil avukatlarından ve Manisa Baro Başkanı Ali Arslan savcının esas hakkında beyan vermesini beklediklerini ifade ederek, “yarın yapılacak duruşmanın geçmiş duruşmalardan farkı olmayacaktır. Daha önceki duruşmada mahkemeden süre isteyen savcı esas hakkında beyanını sunacak. Yarın artık son beyanlar alınacak ve ardından büyük olasılıkla sanık vekiller de süre isteyecektir. Mahkemenin süreyi kabul etmesi halinde davanın 1 yada 2 günde sona ermesini bekliyoruz” dedi.