KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Somada Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Somada Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

16 Ocak 2012 Saat: 21:24
Somada Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı
Somada Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı
DAYIOĞLU KASABI


Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kazada, üç kişi öldü, ik kişi de ağır yaralandı. Soma'dan Turgutalp istikametine giden İlker Bozkurt (21) yönetimindeki 45 V 7694 plakalı otomobil, Turgutalp beldesi Bergama Caddesi üzerinde şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Araçta bulunan Ümit Aydın(20) ve Hüseyin Baysarı (19) kaza yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan İlker Bozkurt'un da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Fahri Aygör(18), Onur Söğütçük (20) de yaralandı. Kaza sonrası cesetler ve yaralıların yola savrulduğu görüldü. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralıları Soma Devlet Hastanesine kaldırdı.
Otomobilin yoldan çıkarak ilk önce yol kenarındaki demir sürgülü kapıya çarptığı daha sonra sürüklenerek yol ortasında ters döndüğü görüldü. Mahşer yerine dönen olay yerinde yaralıların ve cesetlerin yola savrulması nedeniyle sağlık ekipleri hangi yaralıya koşacaklarını şaşırdı.
Araçta bulunan kişilerin telefonları ve araç içerisinde bulunan malzemelerin çevreye dağıldığı, aracın parçalarının yoldan geçen bir kamyona gelmesi neticesinde kamyonun ön tamponunun hasar gördüğü tespit edildi.
ASKERDEN İZİNE GELMİŞTİ
Kazada hayatını kaybeden sürücü 21 yaşındaki İlker Bozkurt'un askerden izne geldiği ve arkadaşlarıyla gezmeye çıktığı öğrenildi. Araçta bulunan Bozkurt haricindeki diğerlerinin de Soma Endüstri Meslek Lisesinde öğrenci oldukları öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden İlker Bozkurt, Ümit Aydın ve Hüseyin Baysarı'nın aileleri kazayı haber alır almaz hastanede sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-------

-------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız