Akhisar Demirci Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Tamamlandı.


Süleyman Kağan Güven Tazeledi
Akhisar Demirci Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Tamamlandı.
Akhisar Demirci Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul seçimleri, oda üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Mevcut başkan Süleyman Kağan, tek liste halinde girdiği seçimde, kullanılan oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından, geçmiş dönem faaliyet raporları ve mali tablolar görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem bütçe tasarısı da üyelerin onayına sunularak kabul edildi.
Seçimlere tek aday olarak katılan Süleyman Kağan, yaptığı konuşmada, oda üyelerine kendisine duydukları güven için teşekkürlerini iletti. Kağan, yeni dönemde de esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm üretmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı. "Oda üyelerimizin refahı ve menfaatleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, sektörümüzün gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz," dedi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)