KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Süleymanlı Kasabası Resim Sergisi Törenle Açıldı

Süleymanlı Kasabası Resim Sergisi Törenle Açıldı

20 Nisan 2012 Saat: 18:48
Süleymanlı Kasabası Resim Sergisi Törenle Açıldı
Süleymanlı Kasabası Resim Sergisi Törenle Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Süleymanlı İlköğretim Okulu, Süleymanlı Dumlupınar İlköğretim Okulu, Eczacı Emine Güler ve öğretmen ve öğrencileri ile Görsel Sanatlar ve Teknoloji ve Tasarım Sergisinin açılışı saat 12.00’de açıldı. Süleymanlı Çok Amaçlı Salonda yapılan Resim Sergi açılışını Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile birlikte kurdeleyi kestiler.

 

Törende Eczacı Emine Güler, Süleymanlıda önceki dönemlerde Belediye başkanlığı yapmış Burhanettin Aydur ve Hasan Paşalı’ya ahşap dağlama olarak kendi yaptığı portreleri hediye etti. Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, Eczacı Emine Güler, Süleymanlı İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlkay Yıldız Çapan ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Arziye Köhle’ye başarılı çalışmalarından dolayı çiçek verdi.

 

Resim sergisi açılış töreninde konuşan Eczacı Emine Güler;” Birlikte yaptığımız bu çalışmayı “Birlikten Kuvvet Doğar” anlayışıyla bir arada sergileyerek sizlerin beğenisine sunuyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sergimize katılan misafir ve davetlilere hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin;” Öncelikle kasabamızda açılan Karma resim sergisinde emeği geçen Eczacı Emine Güler, Süleymanlı İlköğretim Okulu, Süleymanlı Dumlupınar İlköğretim Okulu müdür, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Törende konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;” Bu hafta Milli Egemenlik Haftası ve Meclisimizin açılış yıldönümünün kutlandığı hafta, demokrasi Milli iradeye dayanan bir yönetim şeklidir. Milli iradenin şekillendiği yer Millet Meclisimizdir. Millet Meclisinin çok değerli milletvekilleriyle bu karma resim sergisini açıyoruz. Çocuklarımıza bu yaşlarda Millet Meclisinin, Demokrasinin ve Milli iradenin ne anlama geldiği, donanımlarıyla geçiştirirsek demokrasimizin geleceği de o derece güçlü olur. Bu sergiler de milletin en önemli parçası ve açtığı bir sergidir. Buradan bu sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Resim sergisi açılış törenine Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

 



 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız