KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Reklam

Suyolcu Otomotiv Bilgilendiriyor

Suyolcu Otomotiv Bilgilendiriyor

16 Şubat 2016 Saat: 10:37
Suyolcu Otomotiv Bilgilendiriyor
Suyolcu Otomotiv Bilgilendiriyor
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Suyolcu Otomotiv Bilgilendiriyor

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Suyolcu Otomotiv İşletmesi yetkilileri, trafiğin, içinden çıkılmaz bir kaosa dönüşmesinde alınabilecek ufak önlemlerin, trafiğin toplam güvenliğindeki etkisine dikkat çekti.

Ayrıca yıllardır kaliteli ve güvenilir üretimiyle Yokohama lastiklerinin artık Akhisar’da da yoğun ilgi gördüğünü ifade eden yetkililer, Yüksek Japon teknolojisi ve dünyanın en iyi araçlarının tercih ettiği Yokohama lastikleri hakkında da bilgi verdi. Yokohama Lastikleri aynı zamanda Dünya devi Chelsea F.C.’nin de Sponsoru olarak dünya çapında ne kadar büyük bir firma olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Yokohama Lastikleri ve Tarihi Hakkında Bilgi sahibi olmayanlar için açıklayacak olursak; “1917 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde kurulan dünya lastik devi Yokohama Rubber Co’nun. Japonya’da 11, dünya genelinde 18 olmak üzere toplam 29 şirketi faaliyet gösteriyor. Sadece lastik üretimi yapan 11 Yokohama fabrikası bulunuyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Yokohama; binek otomobiller, kamyonet, iş makinası, forklift, kamyon ve otobüs lastikleri pazarında saygın bir konumda yer alıyor. Yokohama aynı zamanda lastik taşıyıcılar/konvoyer bantlar/iş makinesi hortumları gibi endüstriyel ürünler, uçak tuvaleti modülleri, golf ürünleri ve su tankları gibi farklı grupları kapsayan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yokohama, motor sporlarında elde ettiği deneyimleri, lastik üretimi ve geliştirilmesinde kullanarak, özellikle performans lastiklerinde benzersiz bir performansa ulaşıyor. Spor otomobil lastikleriyle birlikte mükemmel bir uyum içinde anılırken, diğer desenler de, kendi alanlarında aynı başarıyı gösteriyor. Yokohama markasını dünya çapında tanınan ve kabul edilen bir lastik markası haline getiren itici güç ise yüksek kalite ve polimer teknolojisindeki zengin deneyime sahip olmasından kaynaklanıyor. Yokohama Müşteri ihtiyaçlarını öngörerek, bu doğrultuda üretim teknolojilerini geliştiren bir marka olmasıyla da istikrarlı bir başarı elde ediyor.

2007 yılından bu yana IRC’nin (Intercontinental Rally Challenge) resmi ortağı olan Yokohama, FIA World Touring Car Championship (WTCC), Japanese GT and ALMS (American Le Mans Series) başta olmak üzere dünyaca ünlü yarışlara ve motor sporlarına verdiği resmi destek ile öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Kıtalararası Ralli Şampiyonası IRC’de yarışan ilk ve tek bayan ekip Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney, Yokohama ile bu şampiyonada ilk kez pistlere çıktı.

Doğa Dostu Teknoloji ile Üretim

Tüm faaliyetlerinde, çevreye uyumluluğu öncelik olarak belirleyen Yokohama, üretim tesislerindeki arıtma tedbirlerinden, çevre dostu ürünlerin geliştirilmesine kadar sağlayan geniş bir yelpazede çevre dostu üretim çalışmalarını yürütüyor.

  • Yokohama 1994 ve 1995 yılları içerisinde ozon tabakasına zararlı maddelerin üretim işleminde kullanılmasına tamamıyla son verdi.
  • Global ısınmaya ilişkin, doğal gaz kullanımına geçilerek karbondioksit miktarı azaltarak, enerji tasarrufuna giderek üretim sisteminin verimliliğini artırdı.
  • Endüstriyel atıkların azaltılma hedefi doğrultusunda 1991 yılında atık oranında yüzde 30 azalma sağlandı. 1995 yılında ise atık oranında yüzde 20 düzeyinde bir azalma sağlanarak 1996 yılı sonu itibariyle uygulanan işlemler sayesinde bu oran yüzde 32’ye çıktı. Bu konuda yapılan çalışmalar her geçen yıl daha iyi oranların elde edilmesini sağlıyor.
  • Yokohama'nın yeniden dönüşüm çabalarının temel konusunda “lastik” yer alıyor.  Japonya' da lastiklerde yeniden dönüşüm oranı yüzde 93. Yokohama dönüşüm uygulamasını diğer ürünlerine de yaygınlaştırma çalışmalarını yürütüyor.
  • Yokohama çevre dostu ürünler konusunda öncülük ediyor. Zorlu kış koşulları için geliştirdiği ve yol zeminine zarar vermeyen çivisiz kar lastikleri çevre dostu ürünlere en iyi örnek. Ayrıca Yokohama’nın en son teknolojisi BluEarth lastiği çevreci özellikleriyle dikkat çekmekte ve “Çevre ve İnsan Dostu” sloganı ile Avrupa pazarında satışa sunuluyor.
  • Yokohama çevre korumasını göz önünde tutarak ürettiği ürünleri satışa sunuyor.  Bu ürünler arasında zehirli gazların ve atık suların dışarıya sızmasını engelleyen özel borular da yer alıyor.

“YOKOHAMA” İngiliz futbol devi Chelsea ile sahalarda

İngiltere Premier Ligin son şampiyonu Chelsea, forma göğüs sponsoru olarak anlaştığı dünyanın köklü lastik markası YOKOHAMA logolu formalarıyla sahaya çıktı.

Türkiye’de Bayraktar Grubu güvencesiyle satışa sunulan Yokohama Lastikleri, global büyüme stratejisi kapsamında Chelsea kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşması neticesinde 5 yıl süreyle İngiliz devinin formalarının göğüs bölümünde YOKOHAMA logosu kullanılacak. İlk kez 22 Temmuz’da ABD 1. Futbol Ligi’nden New York Red Bulls ile Chelsea arasında yapılan sezon öncesi dostluk maçında sahaya çıkan yeni YOKOHAMA logolu formaların İngiltere lansmanı ise Arsenal ile 2 Ağustos’ta oynanan FA Community Shield maçında gerçekleşti. Adidas tarafından üretilen Chelsea’nin YOKOHAMA logolu yeni formaları, Chelsea’nin geleneklerinden ilham alınarak tasarlandı.

Dünyanın en başarılı teknik adamların Jose Morinho tarafından çalıştırılan Chelsea’nin 5 İngiltere Premier Ligi Şampiyonluğu, 7 FA Kupası ile 5 Lig Kupası’nın yanı sıra 2 UEFA Kupa Galiplerı Kupası Şampiyonluğu ve 1 kez de UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu bulunuyor.

            Yokohama Lastikleri, Audi (S8, A7, Q7), Mercedes Benz (CL 63 - 65 amg, ML class, C Class, C Class AMG, CLS ve SLK), Porshe (911, Carrera 4, Cayenne), Bentley (Continental) modelleri tarafından orijinal ekipman olarak kullanılıyor.

 

Suyolcu Otomotiv İletişim Bilgileri:

Adres: Merkez: Hilaliye Caddesi Yeşil Portakal Karşısı - Şube: Stadyum Karşısı - Akhisar/MANİSA

Telefon: 0 236 413 11 11

Fax: 0 236 413 29 46

e-posta: suyolcu-otomotiv@hotmail.com

Web Sitesi: www.suyolcuotomotiv.com

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız