KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Tablolarının bayramda zarar görmesi manidardır

Bu olayın Askeri Kışlanın duvarlarında yaşanması ve Zafer Bayramıyla aynı güne denk gelmesi manidar ve endişe vericidir” dedi.

5 Eylül 2012 Saat: 11:31
Tablolarının bayramda zarar görmesi manidardır
Tablolarının bayramda zarar görmesi manidardır
DAYIOĞLU KASABI

KOMŞU ÜLKELERDEKİ SAVAŞLAR

HALKIMIZI RAHATSIZ EDİYOR

Bülent Doğan, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle ve Atatürk tablolarının zarar görmesine yönelik olarak yaptığı basın açıklamasında, “2. Dünya Savaşının başlangıç tarihi olan 1 Eylül, barış için mücadele günü kabul edilmiş ve 1 Eylül Dünya Barış Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Ancak, aradan geçen yıllara rağmen savaşlar hiç son bulmamış ve dünyanın her yanında yaşanan savaşlarda, yüz binlerce insan yaşamını yitirmiş, sakat kalmış, yurdundan, toprağından olmuşlardır. Sadece savaşan ülkeler değil, savaşın dışındaki ülkelerde bu savaşlardan etkilenmiş ve zarar görmüştür. Barış ve kardeşlik; insanlığın varoluşundan bu yana toplumların en büyük dilek ve özlemi olmuştur. Komşu ülkelerde yaşanan şiddet ve iç savaşlar ülkemize zarar verdiği gibi, halkımızı da rahatsız etmektedir. Bu nedenle Türkiye, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” şiarından hareketle, barışçı dış politikasını sürdürmelidir” dedi.

BAYRAMA DENK GELMESİ MANİDARDIR

Bülent Doğan, Atatürk tablolarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda zarar görmesini manidar olduğunu belirterek, “Batı Kışla’da Manisa Belediyesi tarafından yenilenen dış cephe duvarlarına asılan Atatürk panolarına 30 Ağustos Zafer Bayramı günü zarar verilmesi bizleri üzmüştür. Bu olayı gerçekleştirenleri nefretle ve esefle kınıyoruz. Bu olayın Askeri Kışlanın duvarlarında yaşanması ve Zafer Bayramıyla aynı güne denk gelmesi manidar ve endişe vericidir. Ancak bu olay sadece oradaki panolara yapılan sıradan bir saldırı değildir. Son yıllarda Ulusal Milli Bayramlarımızın pasifize edilmesi, unutturulmaya çalışılmasının sonucudur bu. Hele ki özellikle bu panoların Askeri Kışla duvarlarında olması ve oradaki bütün panoların zarar görmesi göstermektedir ki, özellikle ve kasıtlı olarak yapılmıştır. Bu ve bu gibi olaylar sadece Devleti yönetenlere zarar vermeyeceği gibi bu Ulusun İktidarına, muhalefetine, ana muhalefetine zarar verecektir. Ülke olarak herkesin bu tip olaylar karşısında sağduyulu olması gerektiğine olan inancımızla, toplumun herkesiminin ve siyasilerin bu olaylar karşısında sorumluluk sahibi olmaya davet ediyoruz. Hiçbir kuvvet bu ülkeyi Arap Baharı Rüzgarına sürükleyemeyecektir. Bu halk 1920’li yıllarda Emperyalist güçlerin oyununu bozmuş ve Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlığı önderliğinde Emperyalist güçleri Çanakkale Boğazına gömmüştür” dedi.

ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN

OYUNLARIN FARKINDAYIZ

Bülent Doğan, ülke üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını belirterek, “Şimdi de geldiğimiz noktada Emperyalist güçlerin Ülkemiz ve Orta Doğu üzerinde oynadığı oyunların farkındayız, Bu ülke üzerinde hiç kimse ABD ve AB’nin çizdiği haritalara heveslenmesin. Hepimiz Şehit kanlarıyla çizilen Misak-ı Milli sınırlarına sahip çıkmak zorundayız. Birileri her ne kadar heveslense de bu ülke hiçbir Emperyalist oyuna gelmeyecektir” dedi.

-----------------------------reklam---------------------------

-----------------------------reklam---------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız