KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Taekwondo Takımı 2012 Sezonunu Açtı !

Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı 2012 yılı Ocak ayı dönemi kuşak sınavına 33 sporcu ile katılarak başarılı sonuç alıp bir üst kemere terfi ettiler.

10 Ocak 2012 Saat: 12:32
Taekwondo Takımı 2012 Sezonunu Açtı !
Taekwondo Takımı 2012 Sezonunu Açtı !
DAYIOĞLU KASABI


Kuşak sınavına Manisa Taekwondo İl Temsilcisi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi müdürü Kurban Yavuz, Akhisar Diş Hastahanesi Baş Hekimi Hüseyin Tavlı, Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwondo Takım Antrenörü ve sınav komisyon başkanı Hüseyin Yüksel, Ulusal Taekwondo Hakemi ve Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwondo takımı yardımcı antrenörü Tebernuş Topaktaş ile sporcu velilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 


Sınav sonrası Taekwondo İl temsilcisi  Kurban Yavuz yaptığı konuşmada “Manisa Taekwondosuna yeni bir soluk, yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan gayret ve çabalarımızla Kulüp başkanlarımızın ve tüm antrenörlerimizin birlik ve beraberliğimiz ile federasyonumuzun destekleri ile sporcu sayımızı çogaltmak, aynı zamanda başarılı sporcularımızı ilimize ve ülkemize kazandırmak için yola çıktık. Göreve 1 ay önce geldik, bu zaman içerisinde projelerimizi hayata geçirmeye başladık, ilk çalışmalarımızdan biri 7-22 Ocak tarihlerinde Antalya Kemer’de yapılan yıldızlar Milli takım gelişim kampına ilimizden 6 sporcunun katılmasını sağladık” dedi.


Manisa’dan milli takım kampına giden 6 sporcu ise şöyle; Manisa Başar Spor Kulübünden N. Salim Oyar ve Gülcan Köprülü, Akhisar Belediyespor Kulübünden Umut Berhan, Akhisar Akarsu Taekwondo Kulübünden  Hilal Akarsu, Soma Taekwondo Spor Kulübünden D. Alp Artar ve Salihli Liyon Spor Kulübünden A. Can Caymaz katılıyor.


Daha sonra söz alan Akhisar Belediyespor kulübü antrenörü Hüseyin Yüksel “il temsilcimize, Diş hastanesi baş hekimi Hüseyin hocamıza, sporcu velilerimize, şahsım ve başta belediye başkanımız Sayın Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor kulübü Başkanımız Sayın Hüseyin Eryüksel adına teşekkürlerimi sunuyorum. Akhisar Belediyespor kulübü olarak Taekwondo branşında daha önceki başarılarımıza yenilerini kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

-----

-----















































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız