KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Talihsiz aday sınava giremedi

Talihsiz aday sınava giremedi

24 Eylül 2012 Saat: 11:33
Talihsiz aday sınava giremedi
Talihsiz aday sınava giremedi
DAYIOĞLU KASABI

Turgutlu'da yaşayan bir kişi, ortaöğretim mezunları için yapılan kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS), nüfus cüzdanını bir gün önce pazaryerinde kaybetmesi nedeniyle giremedi.
Turgutlu'da bir benzinlikte çalışan ve iki yıldır dershaneye giderek KPSS sınavına hazırlanan Talha Akyıldız (35), dün alışveriş için gittiği pazaryerinde nüfus cüzdanını kaybedince gelecek hayalleri boşa çıktı.
Nüfus cüzdanını kaybetmiş olması nedeniyle üzeinde TC kimlik numarasının yazılı olduğu sürücü belgesi ve nüfus cüzdanını kaybetmesi üzerine polis merkezince hazırlanan tutanakla birlikte sınava gireceği okula giden Akyıldız'ın, görevliler tarafından kurallar gereği nüfus cüzdanı bulunmadığı gerekçesiyle sınava girmesine izin verilmedi.
Akyıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde ŞehitLer mahallesi'ndeki pazaryerinde nüfus cüzdanını kaybettiğini ve nüfus müdürlüğü kapalı olduğu için yenisini çıkartamadığını ifade ederek, ''Sınava polise tutturduğum tutanak ve üzerinde TC kimlik numaram yazılı sürücü belgem ile gittim. Ancak sınav görevlileri tarafından sınava alınmamam, bütün emeklerimi ve hayallerimi boşa çıkardı. Geleceğimin hesabını kime soracağım ben şimdi'' diye tepki gösterdi.
ÖSYM Turgutlu Temsilcisi Doç. Dr. Salim Şahin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, adayların sınav giriş belgelerinde ne gibi durumlarda sınava alınmayacaklarının açık şekilde yazılı olduğunu belirterek, ''Arkadaşımız mağdur oldu, ama kesin talimat gereği sınava alamadık'' dedi.

---------------------reklam--------------------


---------------------reklam--------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız