KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Tam Patlayacaktı…

Tam Patlayacaktı…

3 Mayıs 2012 Saat: 13:45
Tam Patlayacaktı…
Tam Patlayacaktı…
DAYIOĞLU KASABI


Manisa’da bir hastanın safra kesesinden 120 adet taş çıktı.

 

Hastanın hastaneye ilk gittiğinde safra kesesinin neredeyse patlamak üzere olduğu fark edildi ve başarılı bir operasyonla taşlar safra kesesine zarar vermeden alındı.

 

Safrakesesindeki aşırı şişme ve ağrı nedeniyle Turgutlu Devlet Hastanesi’ne giden Mehmet Ali Gündoğdu, buradan Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Gündoğdu, burada Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Murad Önal ve ekibi tarafından acil olarak ameliyata alındı. İki saat süren başarılı bir operasyonla, Gündoğdu’nun safrakesesinden 1 ile 3 milim büyüklüğünde, 70 gram ağırlığında 120 bin adet taş çıkartıldı.

 

Gündoğdu’nun aşırı taştan dolayı safrakesesinde iltihaplanma meydana geldiğini ve bu yüzden aşırı ağrı çektiğini dile getiren Önal, “Taşlar Gündoğdu’nun safrakesesinde yıllardan beri birikmiş ve safrakesesi yolunu tıkamış. Bu taşları Gündoğdu’nun kendi vücudu üretmiş. Bildiğimiz kadarıyla hiçbir insanının safrakesesinden bu kadar taş çıkmadı. Ez fazla çıkan taş sayısının 8 bin 422 tane olduğunu biliyoruz. Gündoğdu’nun safrakesesindeki taşlar o kadar fazla olduğu için portakal büyüklüğündeki safrakesesi kavun büyüklüğüne ulaşmış. Gündoğdu, ameliyattan sonra sağlığına kavuştu.” dedi.

 

Safrakesesinden 120 bin taş çıktığını duyunca çok şaşırdığını belirten Mehmet Ali Gündoğdu da doktorların ameliyatı gerçekleştirerek kendisini büyük bir rahatsızlıktan kurtardıklarını söyledi. Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu aktaran Gündoğdu, “Doktorlar hayatımı kurtardı ve sağlıma kavuştum. Doktorlardan Allah razı olsun.” diye konuştu.

-----

-----


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız