KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Tanrıverdi Akhisarspor Başarılar Diledi

Tanrıverdi Akhisarspor Başarılar Diledi

11 Mayıs 2012 Saat: 22:55
Tanrıverdi Akhisarspor Başarılar Diledi
Tanrıverdi Akhisarspor Başarılar Diledi
DAYIOĞLU KASABI

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Bank Asya 1. Lig’de Süper Lig için deplasmanda Çaykur Rizespor’un konuğu olacak Akhisar Belediyespor’u ziyaret etti.

 

13 Mayıs Pazar günü saat 16.00 da Yeni Rize Stadında yapılacak karşılaşma öncesi Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde teknik heyet ve futbolcuları ziyaret eden Tanrıverdi, Manisa ve Ege’yi Süper Lig’de temsil etme hakkını elinde bulunduran Akhisarsporlu oyunculara başarılar diledi.

 

Yılmaz Atabarut Tesislerinde ilk olarak Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak ile Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

 

Burada ilk olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tanrıverdi yaptığı açıklamada “Akhisar Belediyespor Pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu maçta Akhisar berabere kaldığında bile Süper Lig’e çıkma imkanını bulmuş olacak. Dolayısıyla Akhisarsporumuza bu maçta başarılar diliyorum. Bugüne kadar ben belki Akhisarspor ile yeterince ilgilenemedim. Ama arkadaşlarım diğer milletvekili arkadaşlarım zaman zaman ilgilendiler. Özellikle Akhisarlı milletvekilimiz Uğur Aydemir büyük ilgi gösterdi. Ancak Akhisar Süper Lig’e çıktığında bilsin ki birlikte hepimiz büyük destekler vereceğiz ve kendileri ile birlikte olacağız. Dolayısıyla Akhisarspor bu maçı inşallah başarı ile alırlar ve Süper Lig’de Ege’nin tek takımı olacak. Sadece Manisa’nın takımı değil, Ege’nin tek takımı olacaktır. Akhisar Belediyespor Süper Lig’e çıkmasını hem Akhisarlılar olarak hem de Manisalılar olarak bekliyoruz ve aynı zamanda Ege Bölgemizdeki tüm vatandaşlarımız beklemektedir. İnşallah Akhisar Belediyespor bu son maçında başarı ile çıkacaktı ve hemşehrilerinin yüzünü, Akhisarspor’a gönül verenlerin yüzünü güldürecek. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun, önemli bir maç ama Akhisarspor adına çok büyük telaş yapılacak maç olmadığını düşünüyorum, galip olarak bu maçtan Akhisar’a döneceklerini ve Akhisar Belediyespor’a gönül vermiş bütün sporseverlere bu zaferi birlikte kutlayacağız” dedi.

 

Akhisarspor Yönetim kurulu ile birlikte olduktan sonra teknik heyet ile buluşan Tanrıverdi Pazar günü sizlerle beraber olmak isterdik ama daha önceden planlanmış Büyükşehir Kanunları ile ilgili bir çalışma programımız nedeniyle Sakarya’da olacağız. O heyecanı, mutluluğu sahada yaşayamayacağım ama şimdiden bu mutluluğumu paylaşmak için buraya geldim. Bu şampiyonluğunu hem Akhisarlı hemşehrilerimiz özledi, Manisalı hemşehrilerimiz özlediler. Manisaspor’un özellikle küme düşmesinin ardından Akhisarspor’un Manisa’yı Süper Lig’de temsilini bekliyorlar. Ayrıca Akhisar Belediyespor’un sadece Manisa’nın değil Ege’nin takımı Süper Lig’de olacak. 90 dakikanın sonunda inşallah sahada heyecanı paylaşacaksınız bizler de dönüşte sizlerle inşallah bu heyecanı paylaşacağız” dedi.



GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ...



 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız