KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Taraftar Derneğinden Yönetim ve Takıma Ziyaret!

Taraftar Derneğinden Yönetim ve Takıma Ziyaret!

8 Mart 2012 Saat: 12:54
Taraftar Derneğinden Yönetim ve Takıma Ziyaret!
Taraftar Derneğinden Yönetim ve Takıma Ziyaret!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisarspor Taraftarları Derneği Bank Asya 1. Lig’inde zirve mücadelesi veren Akhisar Belediyespor yönetim kurulunu ve ardından antrenman yapan futbolcuları ziyaret ederek Elazığspor maçı öncesi moral verdiler. Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Daha sonra antrenmanlarını sürdüren futbolcuları ziyaret etti. Başkan Nihat Uz, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve takım Kaptanı Emrah Eren ve Kaleci Oğuz Dağlaroğlu’na çiçek vererek Pazar günü oynanacak Elazığspor maçı öncesi başarılar diledi.


Pazar günü sahasında grubunun lideri Elazığspor ile oynanacak maç öncesi Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri Sebahattin Garip, Turan Gül, Hüseyin Tülü, Ufuk Kaşarcı, Aydan Akkuş, Recep Çatılı, Hüseyin Pala, Hasan Uğur Şakşak, Ümit Rodoplu Güner Güngör ile birlikte Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu ziyaret etti.


Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz;” Dernek olarak Akhisarspor futbol takımı ve diğer tüm branşlarının her zaman destekçisi olacağız. küfürün son bulması için Eşlerimiz ile birlikte tribünlere geliyoruz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçından iyi bir sonuç alarak, Akhisar’daki futbol severlere sevinç yaşatmalıyız, tüm takım futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.


Akhisar Belediyespor Başkan Hüseyin Eryüksel;” Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkan ve yönetim kurulunun bizleri ve takımımızın idmanımızı ziyaret ederek futbolcularımıza verdikleri moral ve destek için teşekkür ediyorum. Bu sezon çok iyi bir çıkış yakaladık bu çıkışımızı ligin son haftasına kadar sürdüreceğiz. Futbolcuklarımız bu başarının küçümsenmeyeceğini çok iyi biliyorlar, Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.



akhisarbelediyespor teknikdirektörü hamza...ile Seni_Ben


-----

-----















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız