KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Taraftarlar Derneği Açıldı!

Taraftarlar Derneği Açıldı!

10 Mart 2012 Saat: 11:00
Taraftarlar Derneği Açıldı!
Taraftarlar Derneği Açıldı!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisarspor Taraftarları Derneği Lokali törenle açıldı. İnönü Mahallesi Yeni Belediye Hizmet Binasının tam arkasında yeni Dernek Lokalini açılışını Paşa Camisi imam hatibi Mehmet Aşağıdeğirmenci hocanın yaptığı açılış duasından sonra AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir,  Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Dernek Başkanı Nihat Uz ile birlikte kurdeleyi keserek açılışını yaptılar.

 

Akhisarspor Taraftarları dernek Başkanı Nihat Uz;” Derneğimiz 2010 yılında kurulup bu tarihten itibaren faaliyet göstermektedir. Bizler bu dönem yeni yönetim olarak görevi devraldık. Akhisar taraftarları Derneğini kuran ve emeği geçen herkese şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.


Açılışta konuşan Akhisar kaymakamı Kamil Köten;” Akhisarspor’umuz Bank Asya 1. Lig!’i 3.cü sırasında bulunarak büyük marifetler gösteriyor. Türkiye’de 81 İl’in birçoğu Bank Asya Lig’inde oynayamamaktadır, biz 3.cü sıradayız. Bu başarılarının iltifatla desteklenmesi gerekir. İşte bu organizasyon da bizim hemşeriler olarak yerine getirmemiz gereken görevi icra edecekler. Bu organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanımıza, destek veren Akhisar Belediyesine, Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanına teşekkür ediyorum. Bizler de her zaman beraberiz ve Akhisarspor Taraftarları Derneğimizin açılışı hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.


AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir,” nasıl ki temiz toplu, temiz siyaset diyoruz, bende temiz taraftar diyorum, inşallah taraftarlarımız en güzel, Akhisar’a layık olacak şekilde Akhisar’ı Türkiye’de nasıl da gündeme oturduysak, taraftarlarımızla da gündeme oturmayı ve taraftarlığının nasıl yapıldığını göstermeliyiz. Sizler Akhisarspor’a layık olduğu şekilde, sizlerin sayesinde, sizlerin desteğiyle, sizlerin birlik ve beraberliği sayesinde Akhisar Belediyespor’umuz bu sene süper lig’e inşallah desteklerinizle çıkacak. Tabi ki sizler bu desteği vererek takımımızı coşturacaksınız. Takımımız da başarıdan başarıya koşarken bizlerde yöneticiler, milletvekilleri, siyasiler olarak Akhisar’ımıza Belediyespor’umuza yakışır bir şekilde stadyum yapma için el birliğiyle, yönetim kurulumuzla, Belediye Başkanımızla, Kaymakamımızla birlikte çalışıyoruz. Akhisar’ımıza 12 bin 800 kişilik yeni bir stadyum inşallah kazandıracağız. Yeni stadyumun ve Akhisarspor Taraftarları Derneğimizin yeni Lokalinin hayırlı olmasını diliyorum. Derneğimizin Akhisar’ımızı en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

-----

-----









































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız