KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Taraftarlar Derneği Eski Futbolcuları Unutmadı

Taraftarlar Derneği Eski Futbolcuları Unutmadı

15 Aralık 2012 Saat: 17:32
Taraftarlar Derneği Eski Futbolcuları Unutmadı
Taraftarlar Derneği Eski Futbolcuları Unutmadı
DAYIOĞLU KASABI



Spor Araştırmacısı İbrahim Macana’nın Akhisarspor tarihine ışık tutacak “Nostalji Futbol Albümü”nden elde edilen gelirle hayata gözlerini yuman üç eski futbolcunun mezarları yaptırıldı.   

Akhisar’da 1923-1975 yılları arasında kurulan amatör spor kulüplerinin birleşerek Akhisarspor adı altında buluşmasına kadar geçen zaman dilimi içerisinde çekilen ve yüzlerce evin bir köşesine atılan tarihi değer taşıyan eski fotoğraflar Spor Araştırmacısı İbrahim Macana, AKSF Akhisar Temsilcisi Emin Ali Otal ve Mesut Silici tarafından gün ışığına çıkartılarak, bir nostalji albümünde oluşturulmuştu.  

Akhisarspor Taraftarlar Derneği’nin de maddi ve manevi destek verdiği “Nostalji Futbol Albümü” beklenen ilgiyi görmüş, kısa sürede Akhisarlı futbolseverler tarafından alınmıştı.

Akhisarspor Taraftarlar Derneği’nde nezaretinde albümden elde edilen gelirin bir kısmıyla önceki gün Akhisarspor’a gönül vermiş, Akhisarspor’da futbol oynamış ve bugün hayatta olmayan Muammer Toser, Muammer Göynük ve Necmettin Nadastaş’ın mezarları yapılarak ailelerine teslim edildi. Geçen yıl vefat eden Akhisarspor’un Amigo’su Salih Evin’in mezarına da çiçek diktiler.

“Nostalji Futbol Albümü”nden elde edilen elde edilen gelirin bir bölümüyle de Akhisarspor’a mevcut branşlarda her kademesinde hizmeti geçmiş ve ebediyete intikal etmiş kişiler için 18 Aralık Salı akşamı yatsı namazına mutakip Yeni Cami’de Mevlid-i Şerif okutulacak.

Akhisarspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz, okutulacak mevlide tüm Akhisarlıları çağırarak, hayır işlerinin ilerideki günlerde de devam edeceğini söyledi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız