KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Tavşanlı Linyitspor – Akhisarspor Maçı Ardından

Tavşanlı Linyitspor – Akhisarspor Maçı Ardından

1 Nisan 2012 Saat: 13:25
Tavşanlı Linyitspor – Akhisarspor Maçı Ardından
Tavşanlı Linyitspor – Akhisarspor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1.Lig'de konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona eren TKİ Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalar yaptı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, son haftaların en formda ekiplerinden birine karşı mücadele ettiklerini bildirdi.



Saha koşulları ağır olduğu için karşılaşmada mücadele gücünün ön plana çıktığına dikkati çeken Levent Devrim, şöyle devam etti:



''Oyuna iyi başlayamadık ama kötü oynadığımız dönemde öne geçtik. Üstünlüğü ele geçirdikten sonra iyi oynamaya başladık. Bu sırada kalecimiz Yavuz Eraydın'ın sakatlığı söz konusu oldu ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bundan dolayı oyuncularımız biraz demoralize oldu. İlk yarının sonuna doğru oyunun kontrolünü rakibe vermeye başladık ve kademe anlayışı ile kalecimizin henüz oyuna ısınmamış olmasından kaynaklanan bir gol yedik. İkinci yarıda ise oyunun kontrolü bazen bizde, bazen rakibimizdeydi. Son dakikalarda yerleşme hatamızdan kaynaklanan bir gol yedik. Yenildiğimiz için üzgünüz ama takımımın mücadelesinden memnunum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Kalan 6 maçta daha iyi oynayıp puanlar almaya çalışacağız.''

 

Hakemler için görüşlerini belirten Devrim, "Benim tarzım olmasa da hakemlere değinmek istiyorum. Benim oyuncumun bugün on beş dikişi var. Maçtan sonra Kuddisi hocaya sorduğum da, Levent ağabey çarpıştılar dedi. Yani biz körüz yada o uyanık, bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Ben 18 sene futbol oynadım. Yaklaşık 8 yıldır da hocalık yapıyorum. Şuan da Tavşanlı Linyitspor takımı bu ligde maalesef ki zayıf halka, öyle görünüyor. Burası Türkiye ben Türkiye de neler olduğunu çok iyi bilirim. Çok açık ve net söylüyorum, bugün bu ligin iki tane çok zayıf halkası var. Bir tanesi Güngören Belediye, bir diğeri Tavşanlı Linyitspor'dur. Ben Giresunspor maçını kazandım burada hatırlarsanız siz bana hakemi sordunuz. Kazandığım maçta dahi ben hakemden şikayetçiydim. Bir de dolayısıyla diğer maçların hakemlerine bakıyorum bir de bizim maçların hakemlerine bakıyorum. Bizim hakemimiz Kuddusi Müftüoğlu süper bir hakemdir. Diğer maçların hakemlerine bakıyorum ben süper lig de çalışmayan hakemler. Herkesin biraz daha dikkatini çekmeye çalışıyorum. Biz bu lig de çerez haline getirilmişiz. Getirilmeyip herkesin topyekun buna dikkat çekmesi lazımdır. Ben özellikle iki içeride oynadığım maçta ben bolu maçında yenildim. Hakemle ilgili bir tane şikayetim yoktu. Burada bütün takdir hakları onlarda sadece Yavuz'un değil hepsinde öyleydi. Bolu sahasında 50 metrede faul çalıyor. 30 metrede 20 metrede faul çalmıyor. Bizde top oynadık. Zaten tarzım değildir. Ancak herkesin dikkatini çekmek istiyorum ve son kez konuşuyorum. Bana göre bu maç Kuddusi hocaya yakışmadı. Yavuz'un ne zaman oynayacağı ile ilgili bilgim yok. Hastanede röntgen çekiliyormuş. Onu ancak takım doktorumuzun bana söylediği on beş dikişin atıldığı, çok ciddi bir yarığın olduğu adele bölgesinde, bir iki santim oraya doğru gelseydi liflerde bütün bağların koparacağını söyledi. Onunla ilgili çok net bir bilgiye sahip değilim" ifadelerini kullandı.

-Akhisar Belediyespor cephesi-


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise zor bir takıma konuk olduklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselme hedefine ulaşabilmeleri için bu maçı kayıpsız geçme düşüncesiyle Tavşanlı'ya geldiklerini aktaran Hamzaoğlu, şunları kaydetti:


''1-0 geriye düştük ama futbolcularım oyun disiplininden kopmayıp sabırla oynayarak bize 3 puanı getirdi. Özveriyle ve fedakarca mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakip takım oyuncularını mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Kaleci Yavuz Eraydın'ın sakatlanmasına biz de üzüldük. İstiyoruz ki hiçbir oyuncu sakatlanmasın. Ancak, futbolun içinde bunlar var. Oyuncumuz Osman'ın golü istemesiyle topun geliş noktasına doğru hamle yaptığını gördüm. Uzattığı ayağı kaleciye denk geldi. Osman bilerek o hareketi yapacak bir oyuncu değil. Futbolda böyle kazalar oluyor. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu pozisyon belki maçın gidişatına etki etmiş olabilir. Tavşanlı takımına kalan maçlarında başarılar diliyorum.''



TKİ Tavşanlı Linyitspor - Akhisarspor Maçı...


 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız