KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Ticaret Borsası da Özel Akhisar Hastanesi Dedi

Ticaret Borsası da Özel Akhisar Hastanesi Dedi

4 Ekim 2013 Saat: 17:51
Ticaret Borsası da Özel Akhisar Hastanesi Dedi
Ticaret Borsası da Özel Akhisar Hastanesi Dedi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret Borsası, Özel Akhisar Hastanesi İlesağlık  protokol İmzaladı. Borsayöneticileri, çalışanları  ve üyelerinin kendileri ve  bakmakla yükümlü oldukları kişiler artık  sağlık hizmetlerini avantajlı bir şekilde alacaklar. Sağlık alanında bölgenin lideri olmayı hedefleyen ve bu anlamda yeni branşları ile atılım yapan Özel Akhisar Hastanesinde Akhisar Ticaret Borsası üyeleri   ayrıcalık olarak hizmet alacaklar.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Akın Çakır protokolde  hazır bulundu.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat;" Özel Akhisar Hastanesi  yönetim kuruluna ve Halkla İlişkiler Müdürü Akın Çakır bey yönetim kurulum ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bölgemizin sağlık alanında gelişimine katkıda bulunan ve yenilikleri Akhisar halkımıza sunan Özel Akhisar Hastanesi ile sağlık protokolü imzalamış bulunmaktayız. Bu protokolü Akhisar Ticaret Borsası üyelerimizin ve çalışanlarımızın en iyi şekilde hizmet alabilmesi imzaladık. Bu günden itibaren tüm üyelerimiz  artık ayrıcalıklı olarak sunan  Özel Akhisar Hastanesinde sağlık hizmeti alacaklardır. ‘.dedi

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Akın Çakır;"Hastanemizin  misyonu gereği en iyi hizmeti sunmak için Modern teknoloji ile donatılmış sağlık hizmetlerini öncü uygulamalarla birleştirerek fark yaratmak hastane olarak belirlediğimiz misyonumuzdu. Hastane ekibi olarak Hasta memnuniyeti ilk sırada olmak koşulu ile Akhisar ve bölge halkına hizmetlerimize devam edeceğiz. Akhisar Ticaret Borsası üyelerinde hastanemizde sağlık hizmetleri açısından bu protokol ile ayrıcalıklı faydalanacaktır.

Protokol ile ilgili detaylı bilgi Akhisar Ticaret Borsası’ndan ve Özel Akhisar Hastanesi (0236)404 0 404 numaralı telefonundan alınabilir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız