KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyareti

Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyareti

10 Mayıs 2013 Saat: 01:22
Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyareti
Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyareti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri Hebile Turhan, Remzi Köse ve Rukiye Yanlız ile birlikte, Mustafa Sabiha Göldelioğlu Anaokulu öğrencilerini yönelik çeşitli etkinliklerde bulundular.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından basına açık olarak Mustafa Sabiha Göldelioğlu Anaokulu öğrencilerine, Polislik Mesleğinin öğrencilere anlatılması, bireysel güvenlik, internet güvenliği, genel güvenlik, öğrenci güvenliği ve trafik kuralları gibi konularda sunum ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Bu sunumların 13 Haziran’a kadar 37 sunum yapılarak Akhisar’daki bin 400 Anasınıfı öğrencisine ulaşması bekleniyor.

Görevli Toplum Destekli polisler öğrencilere tanımadıkları insanlar ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken genel kuralları içeren çeşitli bilgiler verdiler. Toplum Destekli Polis ekipleri öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere meyve suyu ve kek hediye ettiler. Bu ve benzer toplum destekli faaliyetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini bildirdi.

Programın sonunda Mustafa Sabiha Göldelioğlu Anaokulu Müdürü Esra Toksoy, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri Hebile Turhan, Remzi Köse ve Rukiye Yalnız’a çiçek vererek teşekkür etti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız