KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyaretleri sona Erdi

Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyaretleri sona Erdi

17 Haziran 2013 Saat: 20:15
Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyaretleri sona Erdi
Toplum Destekli Polislerin, Anaokulu ziyaretleri sona Erdi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri Hebile Turhan, Remzi Köse ve Rukiye Yanlız ile birlikte, Özel Pinokyo Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulu öğrencilerini yönelik çeşitli etkinliklerde bulundular.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından basına açık olarak Özel Pinokyo Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulu öğrencilerine, Polislik Mesleğinin öğrencilere anlatılması, bireysel güvenlik, genel güvenlik, öğrenci güvenliği ve trafik kuralları gibi konularda sunum ve bilgilendirme

Görevli Toplum Destekli polisler öğrencilere tanımadıkları insanlar ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken genel kuralları içeren çeşitli bilgiler verdiler. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve Toplum Destekli Polis ekipleri öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere meyve suyu ve kek hediye ettiler.

Programın sonunda Özel Pinokyo Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulu Genel Müdürü Gaye Durul, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Toplum Destekli Polis ekipleri Hebile Turhan, Remzi Köse ve Rukiye Yalnız’a teşekkür etti.