KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Tuhafiye & Manifaturacılara Akaryakıt İndirimi !

Yaklaşık 400 üyesi bulunan Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Lukoil Petrol Bayisi Kayalı Petrol işletmesi tüm üyelerine özel akaryakıt indirimi anlaşması yaptı.

20 Mayıs 2011 Saat: 23:33
Tuhafiye & Manifaturacılara Akaryakıt İndirimi !
Tuhafiye & Manifaturacılara Akaryakıt İndirimi !
DAYIOĞLU KASABI

Yaklaşık 400 üyesi bulunan Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Lukoil Petrol Bayisi Kayalı Petrol işletmesi tüm üyelerine özel akaryakıt indirimi anlaşması yaptı. Üyeler Türkiye’de bulunan yaklaşık 700 Lukoil Şubesinden de faydalanabileceği bildirildi.

 

Akhisar Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, Başkan vekili Abdulvahap Dağ, yönetim kurulu üyeleri Sabri Kalender, Gazanfer Tetiker, Selim Uyar ve Kayalı Akaryakıt işletmesi sahibi Gökhan Kayalı’nın katıldığı toplantısında Kayalı Club Kart tanıtımı yapıldı.

 

“Kayalı Akaryakıt, 31 Ocak 2011 tarihinden itibaren akaryakıt istasyonlarında finansal ve hizmet promosyonları dışındaki tüm promosyonları yasaklayan 15 Aralık 2010 tarihli EPDK kararına paralel olarak anında ve sürekli akaryakıt indirimi sağlayan yen Kayalı Club Card Programı'nı müşterilerine takdim etti.

 

Anlaşma sırasında konuşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, “Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası üyeleri sabit işyeri olanlar ve seyyar çalışanlar olarak ikiye ayrılmaktadır. Seyyar olarak ticaret yapan arkadaşlarımız her gün değişik ilçelere giderek satışlarını yapmaktadırlar. Bu sebeple tükettikleri akaryakıt miktarı da fazla olmaktadır. Bundan dolayı yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir araya gelerek üyelerimize nasıl yardımcı olabiliriz düşüncesi ile araştırmalara başladık. Bazı akaryakıt istasyonları ile temas kurarak düşüncelerimizi paylaştık. Araştırmalarımızın sonucunda Lukoil Kayalı Akaryakıt istasyonu ile düşünce birlikteliğine vardık.

 

Bundan böyle üyelerimiz yüzde 3 den başlayarak, yüzde 7 ye kadar Lukoil firmasına ait kartla Türkiye'nin neresine giderse gitsin verilmiş olan indirimli karttan faydalanacaktır. Bu anlaşma Akhisar'da Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası ile Lukoil Kayalı Akaryakıt istasyonu arasında yapılan bir ilktir. Bu anlaşmada Lukoil Kayalı İstasyonu sahiplerinden sayın Gökhan Kayalı’ya üyelerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

 

Kayalı Akaryakıt, müşterileri yeni program çerçevesinde tavan pompa fiyatları üzerinden ortalama 11 kuruşa tekabül eden yüzde 3'lük indirim kazanmaktadır. Müşteriye sağlanan indirim satın alınan akaryakıt miktarı, türü veya ödeme şekli ile kısıtlı değildir. Bu kart ile akaryakıtını veya Lpg ihtiyacını Kayalı akaryakıt istasyonundan karşılayan müşteriler anında %3 iskonto ile yakıtını alıp, daha az para ödemektedirler. Kartın hiçbir masrafı yoktur. Kayalı Club Kartta amaç müşteri memnuniyetini arttırmak, güçlü bir rekabet avantajı sağlamaktır. Bu amaçla ilkönce Akhisar’da yoğun olarak çalışan esnaf ve sanatkarlar odası üyelerine bu avantajlı kartı sunuyoruz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız