KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Tüm-Bel-Sen’den Anlamlı Ziyaret

Tüm-Bel-Sen’den Anlamlı Ziyaret

9 Şubat 2012 Saat: 21:13
Tüm-Bel-Sen’den Anlamlı Ziyaret
Tüm-Bel-Sen’den Anlamlı Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

 

Tüm Bel-Sen Manisa Şube Başkanı Doğan Koç beraberinde Şube TİS ve Hukuk Sekreteri Mustafa Gül, Şube Kadın Sekreteri Aydoğan ARAS, Akhisar Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi Özpar Şen, Akhisar Belediyesi İşyeri Temsilcisi Recep Burkay ve Celal Özdemir İle birlikte Akhisar Kaymakamı Sayın Kamil Köten'i makamında ziyaret ettiler.

 

Tüm Bel-Sen Manisa Şube Başkanı Doğan Koç Kaymakam Kamil Köten'e çiçek sunarak Akhisar'ımıza Hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyoruz. Sizi ziyarete gelmekte geciktik kusura bakmayın dedi. Kaymakam Kâmil Köten’de ziyaretin geç kalınmış olması önemli değil önemli olan gelmenizdir” dedi. Tüm-Bel-Sen başta olmak üzere genel konularda sohbet edildi. Kaymakam Bey Konuklarına çay ikram etti. Ziyaret 45 dakika kadar sürdü.

 

Tüm Bel-Sen Manisa Şube Başkanı Doğan Koç;” Tüm Bel-Sen olarak uzun zamandır bu ziyareti planlıyorduk, o da bu güne isabet etti. Akhisar Kaymakamı Sayın Kamil Köten'i ziyaretimiz sıcak ve pozitif bir ortamda geçti. Zaten ziyaretin nedeni, İlçemize atanmasını kutlamak ve görevinde başarı dilemekti. Ayrıca Şubemiz Yönetim Kurulu ve Akhisar Belediyesi temsilcileriyle tanıştırmaktı. İlçemizin tüm sorunlarının çözümü ve sorumluluğunu paylaşma konusunda üzerimize düşecek payı almaya her zaman hazırız. Umuyoruz kentimiz var olan sosyo-kültürel sorunlarını çözmede Sayın Kaymakamımız Kamil Köten'in öncülüğünde ve girişimleri sonucu daha iyi seviyeye taşıyacaktır” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız