KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Tüp Deposundaki Yangında Faciadan Dönüldü

Tüp Deposundaki Yangında Faciadan Dönüldü

12 Aralık 2012 Saat: 17:56
Tüp Deposundaki Yangında Faciadan Dönüldü
Tüp Deposundaki Yangında Faciadan Dönüldü
DAYIOĞLU KASABI


Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, tüp deposunda çıkan yangında facianın eşiğinden dönüldü. Patlaması olası çok sayıda boş tüpün bulunduğu depoda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

Fatih Sanayi Sitesi'nde bulunan Ekram Özkara ve Burhanettin Çalışkan'a ait tüp deposunda, bugün saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. İşyerinden duyulan patlama ve çıkan dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağladı, gelen 7 itfaiye aracındaki 25 personelin müdahalesi ile alevler büyümeden söndürüldü. Yapılan kontrolde boş olduğu belirtilen 3 tüpün patladığının tespit edildiği belirtildi. Bir kamyon dolusu boş tüpün alevlerden etkilenmemesi ve müdahalenin kısa bir sürede yapılması olası bir olumsuz durumun yaşanmasının önüne geçtiği belirtildi.

İşyerinin içinde yüksüz bir kamyonet ile boş tüplerin yüklü olduğu bir kamyonun bulunduğu görüldü. İtfaiyenin ilk incelemesine göre yangının çıkış nedeninin, kamyonette kaynaklanan elektrik kontağı sonucu başladığının belirlendiği kaydedildi. Turgutlu İtfaiye Müdürü İsa Algaç, "Buradaki maddi zarar önemli değil. Tüplerin boş olması çok büyük bir tehlike. Çünkü dolu tüp yanar ama boş tüp patlar. Depoda bulunan 3 tüpde bu sebeple patladı. Çok sayıda boş tüpvar içeride. Yangının diğer tüplere sirayet etmemesi ve ekibimizin hızlı müdahalesi faciayı önledi" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Manisa / Turgutlu


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız