Turan Ocakları İl Başkanı Ali Erduğan İstifa etti
Turan Ocakları İl Başkanı Ali Erduğan İstifa etti
Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA
Kamu oyunun dikkatine
Rahmetli şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadetinden Sonra Almış Olduğum Turan Ocakları Manisa İl Başkanlığı Görevimi Hakkaniyetiyle yerine getirip, Türkiye genelinde en hızlı büyüyen il teşkilatı konumuna getirmiş bulunmaktayım.
Ne varki, Son Günlerde Milliyetçi hareket partisi Millet vekil adaylarının hakkında yürüttügüm olumlu sözleri eleştiren ve şahsımın bu davranışını yerinde bulmayan bir genel merkez teşkilat yapısıyla, kişiliğimin bağdaşmasının söz konusu olmadığı için. Mensubu bulunduğum turan ocakları il başkanlığı görevimden Ayrılma Kararı Almış Bulunmaktayım.
Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı sebeplerden dolayı almış olduğum Bu Kararımda etken olan sebeplerden bazıları da şunlardır;
Millietçi haraket partisi genel merkezi Manisamız adına çok doğru kararlar alıp, tabandan gelen isimleri sıralamada önemli yerlerde değerlendirdiği içindir.
Bu kararların en başında değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Yıllarca teşkilatımızın ve bizlerin zor günlerinde yanımızda olan Av. Osman OKTAY beyin hakettiği yerde değerlendirilmesidir. Manisa Turan ocakları il başkanı olarak son nefes son damla kana kadar milliyetçi haraket partisi ve ülkü ocaklarının emrinde Olup Ter Dökeceğimin bilinmesini saygılarımla kamuoyuna duyuruyorum.
Turan Ocakları İl Başkanı
Ali Erduğan