KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

TÜRFAD, Akhisar şubesi Akhisarspor’u ziyaret etti!

TÜRFAD, Akhisar şubesi Akhisarspor’u ziyaret etti!

27 Ekim 2011 Saat: 18:46
TÜRFAD, Akhisar şubesi Akhisarspor’u ziyaret etti!
TÜRFAD, Akhisar şubesi Akhisarspor’u ziyaret etti!
DAYIOĞLU KASABI


 

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şube Başkanı Mimar Yılmaz Atabarut, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Şakrak, Hüsnü Kahraman, M. Kemal Şahin, Mehmet Haşlaker, İlhan Poyraz ile birlikte Akhisar Belediyespor’u ziyaret etti. Futbolcuların toplantı Salonunda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları ve futbolcular tarafından karşılanan TÜRFAD Akhisar Mimar Yılmaz Atabarut, Hamzaoğlu’na ve Takım kaptanı Emrah Eren’e çiçek takdim ederek bu hafta sahamızda oynayacağınız Kasımpaşa maçından başarılı bir sonuç almaları dileklerinde bulundu.


Akhisar Belediyespor’un şuandaki kullandığı tesislere adını veren Akhisarspor’un ilk başkanı ve 1 numaralı üyesi, Mimar Yılmaz Atabarut’u futbolculara tanıtan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu;” Bizleri Kasımpaşa maç öncesi bizleri, TÜRFAD Akhisar Şube yönetim kurulu olarak ziyaret etmek istemişler. Sizlerin başarısına bir nebze ortak olmak ve katkıda bulunmak ve bu yolda yürürken bizlerle beraber olduklarını, bunu bize iletmek için bizleri ziyaret etmeye geldiler. Ben sizler adına kendisine teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.


1970 yılında Akhisarspor’un kurucu ve ilk başkanıyım diyerek kendini ve yönetim kurulunu tanıtan TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Mimar Yılmaz Atabarut;” 41 yıldır içinde bulunduğum ve sevdiğim bir yerdir. Benim için Akhisar bir sevgi, sevginin olmadığı bir yerde hiçbir şeyin olmayacağına inanıyorum, hepinizi çok seviyorum. TÜRFAD olarak sizleri ziyaret etmenin sebebi, sizlerin başarılarınızı kutlamak, daha iyi günleri görmek arzusunda olduğumuzu ifade etmek için buradayız. TÜRFAD ve Akhisar’ın arkanızda olduğunu anlatalım ve sizlerle iftihar ettiğimizi söyleyelim diye buradayız” dedi.


Atabarut;” Bank Asya 1. lig’i süper Lig’den daha çok efor sarf edilmeyi gerektiren bir dönemi geçiriyor. Ben sizleri çok başarılı buluyorum. Bu başarınızı Pazar günü sahamızda oynayacağımız Kasımpaşaspor karşısında da sürdürerek devam ettirmenizi istiyoruz. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi.


Sakat olan Serkan, Gökhan ve levent takımla çalışmalara başladı.


Akhisar Belediyespor’un defans oyuncusu Serkan Yalçın Göztepe maçında takım arkadaşı Mustafa Aşan ile çarpışmasından dolayı sol ayak bileğinden, Elazığspor karşılaşmasında Gökhan Dinçer sol omzundan, Levent Kartop daha önce ki sakatlığı nüksetti. Üç gündür düz koşu yapan Serkan Yalçın, Gökhan Dinçer, Levent Kartop takımla çalışmalara başladı.


Öte yandan sezon başında sağ dizinden ameliyat olan Brezilyalı Diego da Costa Lima Ülkesine gitti. Diego da Costa Lima, ülkesinde tedavisini tamamladıktan sonra Akhisar’a gelecek.





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız