KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Tütün Eksperliği Yüksekokul ve Meslek Yüksel Okulundan 280 Öğrenci Mezun Oldu

Tütün Eksperliği Yüksekokul ve Meslek Yüksel Okulundan 280 Öğrenci Mezun Oldu

10 Haziran 2012 Saat: 13:47
Tütün Eksperliği Yüksekokul ve Meslek Yüksel Okulundan 280 Öğrenci Mezun Oldu
Tütün Eksperliği Yüksekokul ve Meslek Yüksel Okulundan 280 Öğrenci Mezun Oldu
DAYIOĞLU KASABI


Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Tütün Eksperliği Yüksekokulu ve Meslek Yüksek Okulu 2011-2012 yılı eğitim öğretim yılı sonunda 280 öğrencinin mezuniyet töreni üniversitenin konferans salonunda yapıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan mezuniyet töreninde CBÜ tanıtım filminin ardından mezun öğrenciler adına okul birincisi konuşma yaparak okul kütüğüne plaket çaktı.


 Meslek Yüksek Okul Müdürü Yard. Doç. Dr. Harun Çoban’ın konuşmasının ardından söz alan Tütün Eksperliği Yüksek Okulu müdürü Prof. Dr. Ramazan Gökbunar yaptığı konuşmada “2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi onurlandırmanız nedeniyle, şahsım yüksekokul mensubu arkadaşlarım ve öğrencilerim adına hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum. Bugün 25 öğrencimizi mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Huzurlarınızda öncelikle mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Değerli Anne ve Babalar;  Bugün ne kadar gururlansanız azdır. Büyük fedakarlık1ar1a mezunlarımızı okuttunuz, onların özlemlerini sürekli yaşadınız, şimdi onlar da üniversite mezunu olarak sizlerin bu fedakr1ığını boşa çıkarmadılar. Sevgili Mezunlarımız; Sizler ülkemiz için kazanılmış yepyeni değerlersiniz. Doğru adımlar ile mutlaka başarıya ulaşacak, Üniversitemizin adını başarılarınızla daha yüksek noktalara taşıyacak, bulunduğunuz her alanda Celal Bayar Üniversiteli olmanın gurur ve onurunu yaşayacak ve yaşatacaksınız” dedi.

 

Mezuniyet töreninde Akhisar Celal Bayar Üniversitesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri ve Yetenek Sizsiniz programına katılan dans grubunun gösterileri yer aldı. Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu konuşmasında; “Bugün Akhisar Tütün Eksperliği Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulunun 2011-2012 yılında mezun olan öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyoruz. Ben öncelikle mezun olan öğrencilerimizi gönülden kutlar, kendilerine başarılı ve sağlıklı bir gelecek dilerim. Sevgili öğrenciler sizler güçlü bir akademik kadroya sahip bir üniversiteden mezun olma şansını yakaladınız. Üniversitemiz eğitim, araştırma ve topluma hizmet konularında hızlı bir ivme kazanmıştır. Bölgedeki en güçlü üniversitelerden biri olma gayreti ve kararlılığı içindeyiz. Sizi okulunuzdan almış olduğu iyi eğitimle meslek yaşamınızda da başarılı olacağınıza ve her güçlüğün üstesinden geleceğinize inanıyorum. Sizin başarısı üniversitemizin başarısını da arttıracaktır” dedi.

 

Mezuniyet törenine Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Akhisar Askerlik Şube Personel Binbaşı Hakan Ordukaya, Akhisar Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Abdurahman Yolcu, Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Yardımcısı Ali Hikmet Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız