KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ülkü İlköğretim Okulundan Geleneksel Resim Sergisi

Ülkü İlköğretim Okulundan Geleneksel Resim Sergisi

2 Haziran 2012 Saat: 20:01
Ülkü İlköğretim Okulundan Geleneksel Resim Sergisi
Ülkü İlköğretim Okulundan Geleneksel Resim Sergisi
DAYIOĞLU KASABI


Ülkü İlköğretim Okulu her yıl geleneksel olarak düzenlediği öğrencilerin hazırladığı resim sergisini bu yıl Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açtı. Öğrencilerin yaptıkları ustaca sergilenen resimler Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik ve Ülkü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kökaslan tarafından açıldı.

Ülkü ilköğretim Okulu Görsel Sanatlar öğretmeni Murat Yavuzer sergi açılışında yaptığı açıklamada; “her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz resim sergilerimize bu yıl da yeni birisini kattığımız için mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.Bu yılki sergimizde de geçen yıllarda olduğu gibi resim sayısı ve de kalitesi olarak üst seviyelerde olduklarını bu yılki sergilerinde 140 tane resmi görücüye çıkardıklarını ifade etti.Bu sergilerinin açılmasında emeği geçen bütün öğrencilerimi teker teker tebrik ediyorum çünkü onların özverisi çabası olmasa bunu başaramazdık. Ayrıca bizi sürekli destekleyen yardımlarını esirgemeyen Okul müdürümüz Mustafa Kökaslan' a teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Kökaslan'da yaptığı konuşmada “okulumuzun bu tür sanatsal etkinliklerde bulunması bizleri mutlu etmektedir. Öğrencilerimizin yıl içinde harcadıkları zaman emek ve özverinin sonucudur bu sergi emeği geçen bütün öğrencilerimi tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum.Öğrencilerimize rehberlik eden onları motive ve bu yola kanalize eden Görsel Sanatlar öğretmenimizi de ayrıca kutluyorum” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız