KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ülkü Ocakları Başkanından İlçe Teşkilatına Ziyaret !

Ülkü Ocakları Başkanından İlçe Teşkilatına Ziyaret !

29 Şubat 2012 Saat: 11:20
Ülkü Ocakları Başkanından İlçe Teşkilatına Ziyaret !
Ülkü Ocakları Başkanından İlçe Teşkilatına Ziyaret !
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gençer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 12 Şubat’ta tekrar seçilerek güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı ali Çavdar ve yönetim kurulu üyelerini saat 20.00’de ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gençer;” 12 Şubat’ta tekrar seçilen MHP İlçe Başkanı olan Ali Çavdar ve yönetim kurulunu, Ülkü Ocakları başkanı ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum. Yeni MHP İlçe yönetim kurulu başkanı Ali Çavdar ve ekibinin her zaman aynındayız. Ocak olarak bizlerinde zaman zaman sıkıntılarımız oluyor. Allah’ın kelamını yaymak Ülkü Ocaklarının bir vazifesi, iyi bir gençlik yetiştirebilmektir. Ailemden ve Ocaklardan aldığım terbiyede, gönlümde iman, elinde kalem olsun dedim. Yeri geldiğinde savaşan biz olalım, ama çocuklarımız savaşmasın. 5-6 arkadaşımız ocaktan ayrıldılar. Onlar başka oluşum içindeymiş, başka fikirleri varmış, biz fikirlerin içinde daim olmadık. Bu görevi yaptığım süre içinde hiçbir zaman haksızın yanında olmadık her zaman haklının yanında her zaman yanındayız. Bir kardeşimizin serçe parmağı sıkışsa, ilk önce gidecek olan biziz, en büyük hedefimiz öğrenci yetiştirmektir. Üniversite gençliğine sahip çıkmaktır. Siz büyüklerimden şimdiden Ali Çavdar başkanımızın desteğiyle yardım edeceğinize inanıyorum, inşallah bunun devamını sürdürürüz, ve bundan böyle hep beraber bu yolda devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar;” Ülkü Ocakları başkan ve yönetiminin bizleri ziyaret etmelerinden çok mutlu oldum. Ülkü ocaklarının kızıl elma sevdasında turan yolunda Türk İslam ülküsünün yeşereceği ve aynı zamanda MHP’ni ileride Akhisar’da, Ankara’da temsil edecek olan gençlerin yetiştirildiği bir yer olarak görüyorum. Bu mukaddes yuvanın, dediğim gibi peygamber ocağı sıfatıyla hareket etmesini cani gönülden istiyorum. Bir piramidi düşünün en tepesinde MHP vardır. MHP tepesinde dün rahmetli Başbuğum vardı, bu gün Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’dir. MYK, iller ve ilçeler, bunlara bağlı yan kuruluşlar, bu yan kuruluşlarımızı da Gençlik Kollarımızın yerini tutan Ülkü Ocaklarıdır. Ülkü Ocakları gözbebeğimizdir. O kıstasları yakaladığımızda MHP Türkiye’de değil, Türk İslam ülküsünü savunan Türk milliyetçileriyiz. 235 milyon Türk Milliyetçisinin yegane lideri olacağız. 70 milyondan bahsetmiyorum, 235 milyondan bahsediyorum. Bu noktayı yakalayabilmek için birlikte hareket etmek mecburiyetindeyiz. Tek bir Genel Başkanımız var  o da MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Sayın Genel Başkanım  Devlet Bahçeli’nin  görevlendirdiği bir arkadaşımızdır. Sizin Genel Merkeziniz ayrı Bizim Genel Merkezimiz ayrı hayır arkadaşlar, hepimizin Genel merkezi MHP o da Ankara Balgat’ta, Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Zaman zaman nifaklar aramıza girdi, girecek bu içimizden de olacak, dışarıdan da olacak. Ben bu günden itibaren, her şeyi bırakıp, dün dünde kaldı. Her şeyi unutuyorum, bu günden itibaren omuz omuza diz dize, göz göze yürümek mecburiyetindeyiz ki dost, düşman bunu böyle bile, Allah’a emanet olun diyerek sözlerini tamamladı.

-----

-----





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız