KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Umutlar Çiçek Açsın Projesinin İlk Toplantısı Yapıldı

Umutlar Çiçek Açsın Projesinin İlk Toplantısı Yapıldı

15 Ocak 2013 Saat: 17:10
Umutlar Çiçek Açsın Projesinin İlk Toplantısı Yapıldı
Umutlar Çiçek Açsın Projesinin İlk Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Valiliğince yeni başlatılan “Umutlar Çiçek Açsın” adlı projenin Akhisar proje kurulu ilk toplantısı Akhisar Kaymakamlık makamında yapıldı. Akhisar Kaymakamlığı koordinasyonunda ilgili kamu ve özel kuruluşların işbirliğiyle şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi ve bu konuda toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla hazırlanan “Umutlar Çiçek Açsın” projesini kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda tanıtıldı. “Umutlar Çiçek Açsın” Projesinin asıl amacının önemli toplumsal sorunlardan olan şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi ve bu konuda toplumsal duyarlılığın artırılması olduğu belirtilirken; ilk toplantıda projenin en etkili şekilde nasıl uygulanabileceği üzerinde fikir paylaşımında bulunulurken, olası projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Toplantı Akhisar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili ve Akhisar ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksugür tarafından projenin tanıtımı yapıldı.
Toplantıda konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;” “Umutlar Çiçek Açsın” projesi Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz’ün ilimizde başlattığı bence çok hayati bir projedir. Bu projenin amacı, ilimizde yaşayan sorunlu bireyler üzerinde çalışma yapmaktır. Yani onların yaşam standartlarını, önce psikolojik anlamda iyileştirmeyle birlikte belki yan maddi desteklerle birlikte yaşam şartlarını yükseltme bu hem insanların refahlarını yükseltecektir hem de toplumumuzda birçok suç oranının da düşmesine neden olacaktır. Emniyetimizin jandarmalarımızın çalışmalarına katkıda bulunacaktır. Bu konuda bir sinerji oluşturarak bizde Akhisar olarak ilimize örnek olacak hatta bazı konularda önemli bir başarı göstererek Türkiye’ye örnek olacak bir performans ortaya koyabileceğimize inanıyorum. Bu vesile ile organizasyonu başlattık” dedi.

Proje Değerlendirme Kurulunda yer alan üyeler Akhisar Kaymakamı Sayın Kamil Köten’in başkanlık ettiği toplantıya; Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ömer İşçi, Adem Göksüdür, Suudi Arslan, Alparslan Demiray, Sebahattin Bolat, Süleyman Mermer, Av. Taner Baş, Ufuk Çetinkaya, Sebahattin Çakmak, Serhat Okyay, Ramazan Orhanlı, Selin Köksal, Enes Güngör, Uğur Demet, Alpaslan Demiray, Hebile Turhan, Ekrem Kurt, Kenan Molla, Kemal Kırcalı, Sabahat Uzun, İhsan Gümüş katıldı.













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız