KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Üniversiteli Gençler Huzurevinde !

Üniversiteli Öğrenciler Akhisar Huzurevini ziyaret ettiler.

29 Aralık 2011 Saat: 12:16
Üniversiteli Gençler Huzurevinde !
Üniversiteli Gençler Huzurevinde !
DAYIOĞLU KASABI


 

Celal Bayar Üniversitesi Tütün Eksperliği Yüksek Okulu Tütün Teknoloji Mühendisliği öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, Yüksek Okul sekreteri Murat Arslantaş, Yüksek Okul Temsilcisi Murat Akyürük, Yüksekokul Öğrencileri okul temsilcisi Yiğit Akyürük, Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Gökhan Değerli, Kültür sanat Kulübü Başkanı Nazike Acar ve öğrenciler ile birlikte Akhisar Huzurevini ziyaret ettiler. Üniversiteli gençleri Huzurevi Müdürü Veli Başoğlu, müdür yardımcısı İsmail Kule tarafından karşılandı. Yüksekokul Öğrencileri okul temsilcisi Yiğit Akyürük, Akhisar Huzurevi Müdür yardımcısı İsmail Kule’ye çiçek verdi.

 

Huzurevi Müdür yardımcısı İsmail Kule;” A sınıfı Akhisar Huzurevinde 45 Huzurevi yaşlısı, 40 rehabilitasyon yaşlısı olmak üzere 85 kişiye hizmet veriyoruz. 85 kapasiteli şuan itibariyle Huzurevi doludur. Ankara’ya bağlı olduğumuz için Ankara’dan Genel Müdürlükten gelen yaşlılarda var değişik illerden. Bu şekilde bir hizmet veriyoruz. Sizlerin gelmesi bizler için çok büyük oldu. Genç grubun güzelliği oldu. 60 yaş üstü yaşlılara hizmet veriyoruz. Bu hizmetin karşılığında sosyal devlet anlayışı içerisinde çoğu yaşlımız ücretsiz bakımı yapılıyor” dedi.

 

Yüksek Okul Temsilcisi Murat Akyürük, Yüksekokul Öğrencileri okul temsilcisi Yiğit Akyürük, Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Gökhan Değerli, Kültür Sanat Kulübü Başkanı Nazike Acar;” Buraya gelmemizdeki amaç Sosyal Somut Projesi adı altında hem yaşlılarımızı ziyaret etmek hem de okulumuzun adını duyurmak. Yaşlılarımızın elimizden geldiğince ufak eksiklerimizi tamamlamak istedik” dediler.

 

Ziyaret sırasında Üniversiteli öğrenciler, huzurevi sakinlerinin ellerini öpüp hal ve hatırlarını sorduktan sonra Huzurevini daha sık ziyaret edeceklerini söylediler.

-----

-----









































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız