KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

UZUN KUYRUKLARA VE BEKLEMEYE SON

UZUN KUYRUKLARA VE BEKLEMEYE SON

7 Eylül 2012 Saat: 11:07
UZUN KUYRUKLARA VE BEKLEMEYE SON
UZUN KUYRUKLARA VE BEKLEMEYE SON
DAYIOĞLU KASABI

Teknolojiyi yakından takip eden ve Akhisar ve çevre halkının sağlık sorunlarını bilen Özel Akhisar Hastanesi  çok kesitli BT(bilgisarlı tomografi 6 kesitli )yi hizmetinize sundu . Sağlık alanındaki  gelişmeleri ve tedavi yöntemlerini  en hızlı şekilde bünyesine katan  Özel Akhisar Hastanesi  bölge halkının gece gündüz demeden kuyruklarda ve sıralarda beklemesine son verdi. Bilgisayarlı Tomogrofiyi hastanenin radyoloji bölümüne ekleyerektekrar  büyük bir yeniliğe adım attı. Akhisar ve  bölge halkı artık sıra beklemeden , uzun kuyruklarda sıkıntı çekmeden tomografi çekimini hizmetini  Özel Akhisar Hastanesinde  alabilecek. İnsan odaklı sağlık anlayışı olan Özel Akhisar Hastanesi  MR (mantetik rezonans) dan  sonra BT(bilgisayarlı tomografi )yi bünyesine katarak bölge halkının sağlık alanında büyük bir sorunu olan tomografi çektirme kuyruğu çilesine son erdirdi. SSK BAĞ- KUR EMEKLİ SANDIĞI  VE ÖZEL  SİGORTALAR İLE ANLAŞMALI olan Özel Akhisar Hastanesinden Randevu için 0236 404 0 404 numaralı telefondan 24 saat  bilgi alabilirsiniz.

Özel Akhisar Hastanesi Radyoloji  doktoru Ayhan AKÇALI konu ile ilgili açıklamada bulunarak;

Multislice BT türkçe adıyla çok kesitli BT (bilgisayarlı tomografi) (6 kesit)  çok hızlı (saniyeler) içinde tetkiki tamamlayabiliyor. Acil durumlarda hızlı teşhis konulmasına olanak sağlamaktadır. Hastalarımız cihazda çok az bir süre kalmakta olup nefes tutma süresinde tetkik bitirilebilmektedir. Tüm vucut bölgelerindeki hastalıkları (özelikle beyin,akciğer ve batın) çok hızlı bir şekilde görüntüleyebilmektedir. Hastanemize kazandırılan bu tomografi cihazı ile radyoloji bölümümüz modern hastanelerde olan tüm cihazlarla eş değer hale gelmiştir. Tüm Akhisar halkına  ve çevre hemşerilerimize acil şifalar diler  hayırlı olmasını temenni ederim.

İşlemin En Sık Kullanıldığı Alanlar Nerelerdir?

BT; göğüs ve karın organları tetkikinde en iyi yöntemlerden biridir. Akciğer, sinüsler, karaciğer ve pankreas hastalıklarının da aralarında bulunduğu pek çok hastalığın tanısında tercih edilen yöntemdir. BT görüntüleme ile biyopsi gibi tanı veya tedavi amaçlı minimal invazifprosedürlerin rehberliği sağlanabilmektedir. BT, kemik görüntülemede de sıklıkla kullanılan bir tanı yöntemidir. El, ayak, omuz ve diğer iskelet sistemi yapıları ile omurga kemik patolojileri tanısında da kullanılmaktadır. Travma geçiren olgularda hızlı tarama yapabilmesi ve detaylı görüntüler sağlanabilmesi özelliklerinden yararlanarak beyin, karaciğer, dalak, böbrekler ile diğer iç organ yaralanmaları tanısında BT kullanılmaktadır. BT, ayrıca inme, kangren ya da böbrek yetmezliği sonuçlarına yol açabilecek damar patolojileri tanısında da kullanılan yöntemlerdendir.

---------------------------reklam--------------------------

---------------------------reklam--------------------------














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız