KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

VALİ DAŞÖZ, UZMAN ÇAVUŞ OKTAY YUCA’YI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

VALİ DAŞÖZ, UZMAN ÇAVUŞ OKTAY YUCA’YI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

11 Ağustos 2012 Saat: 11:07
VALİ DAŞÖZ, UZMAN ÇAVUŞ OKTAY YUCA’YI HASTANEDE ZİYARET ETTİ
VALİ DAŞÖZ, UZMAN ÇAVUŞ OKTAY YUCA’YI HASTANEDE ZİYARET ETTİ
DAYIOĞLU KASABI

Vali Halil İbrahim Daşöz, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde Jandarma Genel Komutanlığı’na ait helikopterin düşmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Oktay Yuca’yı tedavi gördüğü Manisa Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Olayda yaralı olarak kurtulanUzman Çavuş Oktay YucaVan Asker Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'ne sevk edildi. Buradakitedavisi tamamlanınca SelendiÇanşa Köyü’ndeki baba evine gelen ve evde rahatsızlananUzman Çavuş Oktay YucaManisa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Uzman Çavuş Oktay Yuca’nın ziyaretineVali Halil İbrahim Daşöz’ün yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile İl Sağlık MüdürüDr. Murat Türkyılmaz katıldı.

Ortopedi Bölümü’nde tedavi gören Uzman Çavuş Oktay Yuca’yaacil şifalar dileyen Vali Daşöz, sağlık durumu hakkında Manisa Devlet Hastanesi Başhekimi Ortopedi UzmanıOp. Dr. ÜnalDökücü’den bilgi aldı.Dr. Dökücü, “Olayda hastanın sağ ayağında kırık tespit edilmiş ve tedavi gördüğü hastanede ayağına platin takılmış. Hayati tehlikesi olmadığı için memleketine ailesinin yanına gönderilmiş. Platin takılan ayağı üzerine biraz baskı yapması sonucu kaynayan kırık uçları sancı yapmaya başlayınca 09 Ağustos 2012 akşamı hastanemize gelen Uzman Çavuş Oktay Yuca’nın tedavisine başladık.Hastamızın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Hastamız çok genç olmasından dolayı kırıkları süratle kaynayacaktır. Diğer cerrahi hekimlerimiz de hastamızın kontrollerini yapmaktadır. Hastamızı ay sonuna kadar taburcu etmeye düşünüyoruz”şeklinde konuştu.

Ziyaretinden dolayı Vali Daşöz’e teşekkür eden Uzman Çavuş Oktay Yuca, “Olay anından bu güne kadar her zaman devletim yanımda oldu. Hayati tehlikem geçtikten sonra memleketime, ailemin yanına geldim. Platin takılan ayağım üzerine biraz bastım sanırım. Sancılarım artınca bir telefonla ambulansımız anında yardımıma geldi. Devletimizin yardım ve desteği için teşekkür ediyorum”dedi.

Vali Daşöz, “Doktorlarımız gerekli tedavine devam ediyor.  Genç, azimli ve yüksek moralli olmandan dolayı süratle iyileşiyor ve çok iyi görünüyorsun.En kısa zamanda iyileşip,eşin ve 2 aylık kızınla, sevdiklerinle olmanı temenni ediyorum”diye konuştu.

Uzman Çavuş Oktay Yuca, Hakkâri Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde22 Temmuz günü kalkan Jandarma Genel Komutanlığı’na ait helikopterin düşmesi sonucuyaralanmış, Van Asker Hastanesi'ne kaldırılmış, ardından da GATA'ya sevk edilerek kırık tespit edilen sağ ayağına platin takılmış, tedavisi tamamlanınca memleketi Selendi’ye ailesinin yanına gelmişti.

Vali Daşöz, Uzman Çavuş Oktay Yuca’yı ziyaretinden sonra Manisa Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.  Cerrahi servisinde Selendi ilçesinden tedavi için gelen hasta HalilAkgaç, ziyaret nedeniyle Vali Daşöz’e teşekkür etti. Akgaç, “Devletimize, milletimize zeval gelmesin.  Hastaneden memnunuz, gerekli tedavilerimizi yapıyorlar, bizlere değer veriyorlar”dedi.

-------------------------------------------reklam-------------------------------------------

-------------------------------------------reklam-------------------------------------------









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız