KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vali Güvenç’e Veda Yemeği

Vali Güvenç’e Veda Yemeği

26 Ağustos 2011 Saat: 12:42
Vali Güvenç’e Veda Yemeği
Vali Güvenç’e Veda Yemeği
DAYIOĞLU KASABI

Şanlıurfa valiliği görevine atanan Manisa Valisi Celalettin Güvenç onuruna veda yemeği düzenlendi. Keskinoğlu Şirketler Grubu tarafından organize edilen yemeğe Gölmarmara Kaymakamı ve Akhisar Kaymakam Vekili Dr. Mustafa Arı, Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Keskinoğlu, Mehmet Keskinoğlu, İsmail Keskinoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Keskinoğlu Tavvuk Restaurant’da yapılan veda yemeğinde ilk olarak söz alan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu 3 yıl önce Manisa’da göreve başlayan Manisa Valisi Celalettin Güvenç döneminde şirket olarak büyük yatırımlara imza attıklarını katkılarından dolayı da vali Güvenç’e teşekkür ettiğini kaydetti.

 

3 yıldır Manisa bölgesinde çok iyi işlere imza attıklarını belirten Manisa Valisi Celalettin Güvenç “İftar yemeğine katılan tüm Akhisarlılara canı gönülden teşekkür ederim. Bilindiği üzere Şanlıurfa ilimize tayinim çıkmıştır. Son 3 yıldır Akhisar’da da hep birlikte çalıştık, iyi hizmetler meydana getirdiğimize inanıyorum. Manisa’da çok yoğun bir programım olmasına rağmen Akhisar’ın bendeki yeri çok farklı olduğundan bu iftar programına kısıtlı da olsa katılmak beni çok mutlu etti. Manisa’da çalışma kısmeti bu kadarmış, artık bundan sonra Şanlıurfa’da da bir kardeşinizin olduğunu unutmayın” dedi.

 

Veda yemeği sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa Valisi Celalettin Güvenç’in 3 yıl içerisinde Akhisar’da yaptığı faaliyetlere yönelik fotoğrafların bulunduğu albümü ve Zeytin-Zeytinyağından oluşan şiltleri takdim etti.

 

















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız