KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vali Güvenç Karayolları Çalışmalarının Planlandığı Gibi Yapılacağını Belitti

Vali Güvenç Karayolları Çalışmalarının Planlandığı Gibi Yapılacağını Belitti

4 Ağustos 2011 Saat: 17:19
Vali Güvenç Karayolları Çalışmalarının Planlandığı Gibi Yapılacağını Belitti
Vali Güvenç Karayolları Çalışmalarının Planlandığı Gibi Yapılacağını Belitti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar eski hava alanı meydanı yanından geçen Devlet Karayolunun yeni yol yapım ve genişletme çalışmalarının ardından yol üzerinde bulunan işletme ve kavun satıcıları isyan etmişti. Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek tarafından işletme ve kavun satıcılarına verilen sürenin dolmasının ardından karayollarına yol genişletme çalışmalarına başladı.

 

İşletmelerin ve kavun satıcılarının toplanarak Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etmesinin ardından sorununun çözümü için valilik de araya girdi.

 

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir ve Muzaffer Yurttaş, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve bir çok daire müdürleri Akhisar Belediyesi Encümen salonunda basına kapalı toplantıda bir araya geldi.

 

Buradaki toplantının ardından heyet Karayolları çalışmalarının yapıldığı mevkiye hareket etti. Burada İşletme ve kavun satıcıları ile bir araya gelen heyet ilk olarak işletme sahiplerini dinlediler. Ardından Vali Güvenç yaptığı açıklamada “Karayollarımızın sınırları içerisinde bulunan alanda yol genişletme çalışmaları yapılacaktır. Bu yol üzerinde bulunan kavun işletmeleri şimdilik kaldırılacak ancak daha sonra yol bitiminin ardından oturup konuşacağız. İşletmeleri için de aynı şekilde yol yapım çalışmalarının ardından oturup bir çözüm arayışı içerisinde gireceğiz. Anladığımız kadarı ile işletmelerin otopark sorunu olacak, işletmelerimiz ilk olarak bulunduğu işletmenin arkasına bir yol çizerek otopark haline getirmelerini tavsiye ediyorum. Bu yollar vatandaşımızın daha rahat bir yolculuk yapması açısından düzenleme yapılmaktadır. Şu bir bölümü yapılan çift şeritli gidiş geliş yolunun bir bölümü bitti. Bunun haricinde İstanbul istikametine gidişin sağ bölümünde ayrıca talip bir gidiş geliş yolu daha inşa ediliyor, bu yolun tüm trafiği rahatlatacağını düşünüyorum” dedi.

























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız