KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

VALİ HALİL İBRAHİM DAŞÖZ ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI

VALİ HALİL İBRAHİM DAŞÖZ ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI

11 Ağustos 2012 Saat: 12:19
VALİ HALİL İBRAHİM DAŞÖZ ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI
VALİ HALİL İBRAHİM DAŞÖZ ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI
DAYIOĞLU KASABI

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede iftar açmaya devam eden Vali Halil İbrahim Daşöz, bu kez Manisa Zihinsel Engellileri Eğitim ve Koruma Derneği’nin Oktay Usta Lokantası’nda düzenlediği iftar yemeğinde zihinsel engelli çocuklarla birlikte oldu.

Yemeğe Vali Daşöz’ün yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve eşi Ayşegül Çetin, Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çifçi, Şükran Bilginer Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Hasan Şahin, İş Eğitim Merkezi Müdürü Murat Ceylan,Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş,Zihinsel Engellileri Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte zihinsel engelli çocuklar katıldı.

Düzenledikleri iftar yemeğine katılmalarından dolayı Vali Daşöz ve diğer katılımcıları teşekkür eden  Ali Arslan, “Derneğimiz almayı değil, vermeyi hedefleyen bir dernektir.  Dernek olarak Manisa’ya 2 okul kazandırdık. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kazandıklarımızı Manisa için harcıyoruz. Zihinsel engellilerimizin dışında görme engelliler, işitme engelliler ve ortopedik engellilerimiz için enerjimizi harcayacağız. Bizim derneğimiz zihinsel engelliler derneği olabilir ama amacımız bütün engelli kardeşlerimize kucak açmaktır. ” dedi.

Zihinsel engelli çocuklarla birlikte iftarını açan Vali Daşöz, tek tek onlarla sohbet edip sorunlarını ve isteklerini dinledi. Vali Daşöz, “İlimizde kurulan İl Engelliler Konseyi sizin temsil yeriniz. Bu konseye birlik ve beraberliği içeresinde bütün engelli dernekleri sahip çıkmalı. Çünkü orada sorunlarınız ve istekleriniz ilgili kurum ve daire müdürlerimizle karşılıklı ele alıyor ve çözüm yolu buluyoruz. Şükran Bilginer Eğitim ve Uygulama Okulu ile İş Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören zihinsel engelli çocuklarımızın çalışmaları ile derneğin proje çalışmalarını 251 Bin Dev Öğrenci Projesi’nde değerlendirebiliriz. Çocuklarımıza katkı sağlamış oluruz.” dedi.

Konuşmalardan sonra zihinse engelli çocuklar resim dersinde yaptıkları el işi tablosunu Vali Daşöz’e hediye ettiler.

Vali Daşöz, iftardan sonra Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Çocuk Hematoloji Bölümünde tedavi gören lösemi hastası Aykut Can’ı ziyaret etti. Vali Daşöz, Can’ın sağlık durumu hakkında Pediyatri Dr. Azem Karabacak’tan bilgi aldı. Dr. Karabacak, Can’ın tedavi işlemlerinin devam ettiğini, moralinin çok yüksek olduğunu, uygun ilik bulunur bulunmaz ilik nakli yapılacağını belirtti. Aykut Can’ın ziyaretinden sonra bölümde tedavi gören diğer hastaları da ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup acil şifalar diledi.

Hastane çıkışında tedavi için CBÜ’de bulunan judocu Cansu Buzyürük ile sohbet ederek, ona moral verdi.

---------------------------------reklam-------------------------------

---------------------------------reklam------------------------------











 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız