KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vali Ünlü,Öğrencilerin Misafiri Oldu

Vali Enver Ünlü, Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi.

20 Mart 2024 Saat: 11:52
Vali Ünlü,Öğrencilerin Misafiri Oldu
Vali Ünlü,Öğrencilerin Misafiri Oldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Vali Ünlü,Öğrencilerin Misafiri Oldu

Haber Merkezi

Vali Enver Ünlü, Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi. Vali Ünlü, iftar öncesi okuldaki atölyeleri gezerek unlu mamuller atölyesinde öğrencilerle Ramazan pidesi hazırladı. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan Ramazan Etkinliği Programını izleyen Vali Ünlü, öğrencileri tebrik ederek başarılı çalışmalarından dolayı takdirlerini iletti.

Vali Ünlü, Öğrencilerle Ramazan Pidesi Hazırladı

İftar programı kapsamında Akhisar ilçesine giden Vali Enver Ünlü, Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte iftar yaptı.

İftar yemeği öncesi Vali Enver Ünlü, pansiyonda kalanöğrencilerle gıda,okulöncesi ve tekstil atölyelerini gezerek yapmış oldukları çalışmalar,ürettikleri ürünler hakkında bilgi aldı. Vali Ünlü, okulun endüstriyel unlu mamuller üretim tesisi atölyesinde öğrencilerle birlikte pide hazırlayıp pişirdi. Öğrencilerle birlikte orucunu açan Vali Ünlü, daha sonra hazırlanan Ramazan Etkinliği Programını izledi.

Programda konuşan Vali Ünlü, öğrencilerin hazırlamış oldukları gösterileri büyük beğeni ile izleyip takdir ettiğini belirtti.

Vali Ünlü, öğrencilere “Sizler geleceğimizin teminatısınız ve bu ülkenin geleceğini sizler inşa edeceksiniz.Çok zekisiniz, çok pratik ve çok beceriklisiniz. Ama teknolojiye bağımlı olup mesajlaşmaya ağırlık vermeyin. Konuşun, kendinizi ifade edin. Kitap okuyun, şiir okuyun. Bunlar medeni cesaretimizi geliştirir. Farklı farklı özellikleriniz var. Birbirinizden istifade edin. Çağımızın en büyük hastalıklarından biri hareketsizlik. Bol bol spor yapın, hareket edin. En güzel arkadaşlıklar bu çağlardaki arkadaşlıklar. Yatılı okulda okumak hayata en az 1-0 önde başlamak demektir. Çünkü ailelerimizden erken yaşta ayrıldığınız için daha çabuk olgunlaşıyor, daha erken ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreniyorsunuz. Bu yaşlardaki dostluklar, arkadaşlıklar en samimi en güzel dostluklar ve bu yaşamınızın kıymetini bilip doya doya yaşayın. Okulumuz çok güzel bir okul. Yaptıran hayırsever Zeynep Gülin Öngör hanımefendi ve ailesi sayesinde her türlü imkana sahip güzel bir okul yaptırılmış. Allah razı olsun. Okul hayatınızda ve hayatınızın diğer alanlarında başarılar diliyorum. Hazırlamış olduğunuz güzel gösteri için tebrik ediyorum.” Dedi.

Vali Ünlü’ye Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğrelli eşlik etti.













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız