KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vekilden Balıkesirlilere Ziyaret

Vekilden Balıkesirlilere Ziyaret

5 Mayıs 2012 Saat: 16:34
Vekilden Balıkesirlilere Ziyaret
Vekilden Balıkesirlilere Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Akhisar İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Köprülü ve yönetim kurulu  üyeleri ile birlikte Kısa bir süre önce kurulan Akhisar Balıkesirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. CHP Milletvekili ve Akhisar CHP İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu dernek üyeleri ile sohbet ettiler. Akhisar Balıkesirliler Denek Başkanı Mustafa Dağlar, gelen misafirlere Balıkesir’den özel olarak getirttiği Höşmerim tatlısını ikram ettiler.

 

Ziyarette konuşan Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar;”CHP Akhisar’da yaptığı faaliyetleri takip ediyoruz. Ayrıca Manisa Milletvekilleri olarak Akhisar’a vermiş olduğunuz değerin de farkındayız. Bu gün bizleri ziyaret etmenizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz;” Bizlerde öncelikle bu nazik davetinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerin Akhisar’da yeni bir dernek olmanıza rağmen oldukça kalabalık nüfusuna sahipsiniz. Tabi bu birazda Manisa ve Balıkesir’in komşu olmasından kaynaklanan bir durumdur herhalde diyerek sözlerine son verdi.

 

CHP İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu;“Bizim 11 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizin ardından bizi ziyaret eden ilk kurum Balıkesirliler Derneği olmuştur. Bizde bu vesile ile Milletvekilimiz Sakine Öz ile iadeyi ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Akhisar Balıkesirliler Derneği Akhisar’da yeni kurulmuş olmasına rağmen üye sayısı bakımından oldukça iyi bir noktada bulunmaktadır. Akhisar’da yaklaşık 17 bin Balıkesirlinin yaşadığını söylüyorsunuz. Bir ay önce yaptığınız ziyarette üye sayınızın 700 olduğunu söylediniz şimdi üye sayınızın 850 olduğunu öğrendim. O gün söylediğimde 5 bininci üyeniz ben olacağım demiştim. Bu gün buradan söylüyorum bininci üyeniz Milletvekilimiz sakine Öz, olsun diyorum diyerek sözlerini tamamladı.

-----

-----







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız