KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vergi Dairesi başkanı Çakan, ATSO’yu ziyaret etti

Vergi Dairesi başkanı Çakan, ATSO’yu ziyaret etti

20 Eylül 2012 Saat: 18:53
Vergi Dairesi başkanı Çakan, ATSO’yu ziyaret etti
Vergi Dairesi başkanı Çakan, ATSO’yu ziyaret etti
DAYIOĞLU KASABI


Manisa Vergi Dairesi başkanı Yılmaz Çakan, Grup Müdürü Nurettin Karataş ve Akhisar Vergi dairesi Müdürü Hasan Anamas, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını (ATSO) ziyaret etti. Manisa Vergi Dairesi başkanı Yılmaz Çakan, Grup Müdürü Nurettin Karataş ve Akhisar Vergi dairesi Müdürü Hasan Anamas, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu;”

Vergi dairesi başkanımız değerli gönüllülerimiz Akhisar Ticaret ve Sanayi odasına hoş geldiniz. Meclis başkanımız yönetim kurulu başkan yardımcılarım ve yönetim kurulu ile beraber sizleri aramızda görmekten son derece memnunuz. Buradan Akhisar Vergi Daire başkanı Sayın Hasan Anamas’a teşekkür ediyorum. Herhangi bir sıkıntıda üyelerimiz ile ilgili herhangi bir isteğimiz sıkıntımız olduğu zaman kendisiyle paylaşıyoruz. Bize gereken ilgiyi yapılması gerekeni yapıyor. Ve çalışan personelle de Akhisarlılarla da diyalogları bakımından çok iyi olduğunu ifade etmek istiyorum. Geldiğiniz için tekrar sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Vergi Dairesi başkan Yılmaz Çakan;” Öncelikle sayın başkan değerli meclis başkanım yönetim kurulu üyeleri bende sizlerle beraber Akhisar’da olmaktan mutluyum. Bizim her halükarda burada bir temsilcimiz var. İlçemize en uzak birimde en ufak bir hareket bir farklılık olsa bizim kulağımıza geliyor. Bizde o anlamda Akhisar’da işlerin güzel yürüdüğünde vergicilik hizmetinin en iyi şekilde arkadaşlar tarafından yerine getirildiğini biliyoruz. Ama bu bir nezaket ziyareti, bir tanışma ziyaretidir. Onun ötesinde de daha özel kapsamlıda son güncel mevzuat ve yapılandırma ile ilgili bir bilgi aktarımı. Belki mükelleflerimizi vatandaşlarımızın dikkatini çekme adına sivil toplum örgütleri içerisinde bizim en önemli belgi paylaşmalarımızdan bir tanesi olan Ticaret ve Sanayi odalarıdır. Hep beraber aynı gemide olduğumuzdan dolayı yanımıza aynı ortak faydada buluşma adına mükelleflerimizi bilgilendirme onları da bir şekilde farkındalık yaratma adına geldik” dedi.     

Çakan;” Özellikle bu 6322 yazılı sayı 6111 sayılı yapılandırma kanunun da yapılan değişikliğin ardından mükelleflere tekrar bir hak daha tanındı. Bu yapılandırmayı bir şekilde ihlal etmiş mükellefimiz ve mükellef diyorum ama mükellefin ötesinde vatandaşlarımızın da bu kanundan herkesin alacağı bir fayda var. Yani en ufak bir motorlu taşıtlar vergisi borcunu veya trafik para cezasını bile bu kanun kapsamında yapılandırmaya tabi tutmuş, ancak bir şekilde elinde olmayan sebeplerden dolayı ödeyememiş olan mükelleflerimiz vatandaşlarımıza bu kanundan yararlanma imkânı var. Biz bu anlamda böyle bir nezaket ziyaretinde bulunduk teşekkür ederiz” dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız