KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vergi Haftası İkinci Gün Etkinlikleri

Vergi Haftası İkinci Gün Etkinlikleri

28 Şubat 2012 Saat: 20:10
Vergi Haftası İkinci Gün Etkinlikleri
Vergi Haftası İkinci Gün Etkinlikleri
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Vergi Dairesi 23.Vergi Haftası Kutlama Programları ikinci gününde sabah saat 10.00’da Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür yardımcısı Erol Arı, V.H.K.İ. Gülsen Tekin, Pembegül Okyay, Reyhan Akyavuz, Süpervizör Birol Coşkun, Memurlar Serap Molla ve Erhan Aktaş ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ziyaret etti. ATSO Meclis başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan yardımcısı Erol Boşnak, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Altaş, Salim Rodoplu ve ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı, tarafından karşılandı.

 

Saat 10.00’da Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Vergi Dairesi Şefi Adem Çürük ve Gelir uzmanı Ali Kemal Çiçek öğrencilerine 23.Vergi Haftası etkinliklerinde seminer sundular.

 

Saat 14.00’te Akhisar 75. Yıl Aysun Karalar İlköğretim okulu Müdürü Mehmet Karaduman ve 6 öğrenci ile birlikte 23. Vergi Haftası nedeniyle Akhisar Vergi Dairesini ziyaret ederek Öğrenci Nefise Arslan, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’a çiçek verdi ve vergi haftasını kutladı. Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas tarafından karşılanan öğrencilere, Müdür Hasan Anamas, Vergi dairesinin işleyişi ve neler yapıldığı anlattıktan sonra öğrencilere servisleri gezdirdi ve hatıra olarak toplu resim çektirdiler.

 

Saat 14.00’te Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Ramazan Aydın, Şef Mehmet Çay, V.H.K.İ. Hüsniye Özbek, Necat Kuralı,  Gelir Uzmanı Nagehan Dayı ve Memur Serap Osmancıklı Şahin ile birlikte Akhisar Ticaret Borsasını ziyaret ettiler. Akhisar Ticaret Bordası Meclis Başkanı Fettah Gürmen, Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci, Başkan yardımcısı İhsan Aydar ve Genel Sekreter Gökben Dikili Altaş tarafından karşılandı.

 

Saat 15.00’te Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ile birlikte, mükellef ziyaretlerinde Devlet Karayolu üzerindeki Ramiz Gıda ve Turizm San ve Tic. Ltd. Şti. ziyaret etti. Ramiz Gıda ve Turizm San ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Birtan ve Bülent Taşkınlar ve Mali Müşavirler İlhan Poyraz, Oğuz Karabakır tarafından karşılandı. Vergi Dairesi Müdürü Anamas, Birtan ve Bülent Taşkınlar’a çiçek, teşekkür belgesi ve Maliye Teşkilatının gönderdiği Plaketi verdi.

 

Konu ile açıklama yapan Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas;” 23. Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde 2010 yılı içinde İlçemizde vergi sıralamasında ikinci sırada oldunuz ve başarınız için Köfteci Ramiz şirketine Maliye Teşkilatı olarak Plaket, Teşekkür belgesi vermek üzere personelim ile sizleri ziyaret ettik. Köfteci Ramiz ailesine teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Akhisar Vergi Dairesi müdürlüğüne, tüm Maliye teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başlayan, Ramiz Gıda ve Turizm San ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Av. Birtan Taşkınlar;” Bizim için artık en kıymetli bir şey oldu. Vergi alanında Akhisar gibi bir yerde bu dereceyi elde edebilmek bizim için çok kıymetli oldu diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız