KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vergi haftası üçüncü gün etkinlikleri!

Vergi haftası üçüncü gün etkinlikleri!

1 Mart 2012 Saat: 11:10
Vergi haftası üçüncü gün etkinlikleri!
Vergi haftası üçüncü gün etkinlikleri!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Vergi Dairesi 23.vergi haftası kutlama programları üçüncü gününde saat 10.00’da Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Erol arı, Gelir Uzmanları Ali Ergun Diker, Aysun Şafak, Emel Koç, Ramiz Özer, V.H.K.İ. Kerim Akyavuz ve Nafize Özalp ile birlikte Ahmet Kayalı İş Hanı 3. cü katında bulunan Esnaf Odalarını ziyaret ettiler. Esnaf Odaları Başkanları tarafından karşılandı.


Akhisar Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim okulu 5 sınıfı öğrencileri saat 10.00’da öğretmenleri ile birlikte 23. Vergi Haftası nedeniyle Akhisar Vergi Dairesini ziyaret ettiler. Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas tarafından karşılanan öğrencilere, Müdür Hasan Anamas, Vergi dairesinin işleyişi ve neler yapıldığı anlattıktan sonra servislerde memurların çalışmalarını beraber izlediler ve toplu hatıra resmi çektirdiler.


Saat 13.00’tev Akhisar Mimarlar Odası başkanı Mimar Aydın Coşkun ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü hasan Anamas’ı makamında ziyaret ederek 23. Vergi haftasını kutladılar.


Saat 14.00’te Akhisar Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim okulu 5 sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte 23. Vergi Haftası nedeniyle Akhisar Vergi Dairesini ziyaret ettiler. Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas tarafından karşılanan öğrencilere, Hasan Anamas, Vergi dairesinin işleyişi ve neler yapıldığı anlattıktan sonra servislerde memurların çalışmalarını beraber izlediler ve toplu hatıra resmi çektirdiler.


Öğleden sonra saat 14.00’te Vergi dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür yardımcısı Ramazan Aydın, Şef Adem Çürük, Gelir Uzmanları Nihat Kayahan, Halim Kalaycı, Mehmet Kalaylar, Fatih Akbaba, V.H.K.İ. Necmi Namtepe ile birlikte S.M.M. M. Odasının Akhisar Temsilci başkanı Özcan Çeneli, yönetim kurulu ve üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının toplantı salonunda ziyaret etti.  S.M.M. M. Odasının Akhisar Temsilci başkanı Özcan Çeneli, yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.


Saat 15.00’de Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Erol Arı, Gelir Uzmanı Akif Kulaksız, V.K.K.İ. Filiz Dürü, Mehmet Tosuner, Yoklama Memuru Belgin Düren, Mediha Devecioğlu ve Memur Seher Çam ile birlikte mükellef ziyaretlerinde önce Cihan Tarım Zirai İlaç Güb. Ve Tel. Ür. Sanayi ve Tic. Ltd. Şti ve Erdoğan Asallı’yı ziyaret ederek çiçek ve teşekkür belgesi verdiler.


Saat16.30’da Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fettah Gürmen, Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci, yönetim kurulu başkan yardımcısı İhsan Aydar, Meclis üyesi İbrahim Arslan, Genel sekreter Gökben Dikili Altaş ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı makamında ziyaret ederek 23. Vergi Haftasını kutladılar.

 

Saat: 17 00'da Radyometronom Yönetim kurulu Başkanı Doğan Düztaş ve radyometronom Müdürü Hatice Cıbır ve genel yayın yönetmeni Emrah Düztaş  ile Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı makamında ziyaret ederek 23. Vergi Haftasını kutladılar.

-----

-----

























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız