KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Vergi Haftasında Beşinci Gün Etkinlikleri

Vergi Haftasında Beşinci Gün Etkinlikleri

3 Mart 2012 Saat: 10:46
Vergi Haftasında Beşinci Gün Etkinlikleri
Vergi Haftasında Beşinci Gün Etkinlikleri
DAYIOĞLU KASABI


 

23.Vergi haftası kutlama etkinliklerinin son gününde saat 09.30’da AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı, makamında ziyaret ederek vergi haftasını kutladı. Saat 10.00’da Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Erol Arı, Gelir Uzmanları Nazlım Taşçı, H.Sevgi Ersöz, V.H.K.İ. Ergül Tüccar, Zühre Öztürkmen, Yoklamaya Memuru Binay Darınç, Memur Sabahat Serin ile birlikte Mükellef ziyaretini gerçekleştirdiler. Atatürk Mahallesi 340 Sokak N0: 42 de 50 yıllık Berber Kemalettin Arslan’ı ziyaret ederek düzenli olarak ödediği vergiler nedeniyle Plaket, çiçek ve Teşekkür Belgesi verdiler.


Saat 11.00’de Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde 60 yıldır Akhisarlılara hizmet veren Şehir Pastanesi işletmecisi Özkan Kantarcıoğlu, 50 yıldır yurttaşlık görevini aksatmadan vergi ödedikleri için vergi haftası etkinliklerinde, Şehir Pastanesine, Özkan Kantarcıoğlu’nun oğlu İsmail Kantarcıoğlu’na Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Plaket, Çiçek ve Teşekkür Belgesi verdi.


23.Vergi haftası kutlama etkinliklerinin son gününde saat 13.30’da Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı ve yönetim Kurulu üyeleri Ümit Rodoplu, Özkan Kalın, İsmail Kantarcıoğlu, Bilal Özükırmızı ve Sekreter Sevda Ak ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı, makamında ziyaret ederek vergi haftasını kutladılar.


Öğleden sonra saat 14.00’te Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri Sebahattin Garip, Ali Varnalı, Özcan Çeneli, Hüseyin Tülü, Recep Çatılı, Ümit Rodoplu, Hasan Uğur Şakşak, İsmail Atar, Cemal Kaçmaz, Güner Güngör ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı, makamında ziyaret ederek 23. vergi haftasını kutladılar. Başkan Nihat Uz, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’a çiçek, Akhisar Belediyespor Flaması ve Akhisarspor formasını hediye etti.


Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas;” 6 yıldır Akhisar’da görev yapıyorum. Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye Akhisarspor forması oldu. Bizleri ziyaret eden Akhisarspor taraftarları Derneği başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Saat 15.00’te Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Müdür Yardımcısı Ramazan Aydın, Gelir Uzmanı Melahat Orak, Yoklamaya Memuru Sevim Yaman, Veznedar A. Kerim Duman, Memurlar Servet Sami Gürkan Bayram Kahraman ile birlikte Ragıpbey Mahallesi 158 Sokak 40/3’te ikamet eden Kübra Dikici’yi evinde ziyaret ederek gayrimenkul sermaye iradından elde ettiği kira gelirini düzenli olarak ödediği vergiler nedeniyle Plaket, çiçek ve Teşekkür Belgesi verdiler.


Saat 15.30’da Aydar Zeytincilik Tar. Ür. San ve Tic. Ltd. Şti. ziyaret ettiler. Aydar Zeytincilik yönetim kurulu Başkanı İhsan Aydar, başkan yardımcısı Nail Aydar ve yönetim kurulu üyesi Erdal Aydar tarafından karşılandı. Aydar Zeytincilik Tar. Ür. San ve Tic. Ltd. Şti. Kurumlar vergisinde 27. sırada olduğundan düzenli olarak ödediği vergiler nedeniyle Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas tarafından Plaket, Çiçek ve Teşekkür Belgesi verdiler.


23.Vergi haftası kutlama etkinliklerinin son gününde saat 16.30’da AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar, yönetim Kurulu üyeleri Muhammet Çaltı, Ali Doğru, Nuri Kesen, Tuncay Çakır, Resul Akkuş ile birlikte Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı, makamında ziyaret ederek vergi haftasını kutladı.

-----

-----




































































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız