KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Veteranlar şampiyon oldu

Veteranlar şampiyon oldu

28 Mayıs 2012 Saat: 11:50
Veteranlar şampiyon oldu
Veteranlar şampiyon oldu
DAYIOĞLU KASABI

553. Çağlak Festivali Şenlikleri kapsamında üçüncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol turnuvası Akhisarlı Veteranlar 2-2 biten karşılaşmada penaltılarla 6-5 üstünlük sağlayarak turnuvada şampiyon oldu. Kovalık stadında yapılan kupa töreninde Şampiyon Takım Akhisar Veteranların şampiyonluk kupasını Belediye başkanı Salih Hızlı Takım Kaptanı Adem Vardar’a verdi. İkincilik kupasını Belediye başkan yardımcısı Latif Çakmak Afyon Şeker Kaptanı Şaban’a verdi. Üç gün süre içersinde maçları yöneten Hakem Triosu Mustafa Helvacıoğlu, Yasin Saygılı ve Alper Çavdar’a hediye paketlerini Belediye başkan yardımcısı Ömer işçi verdi.

 

Kovalık stadında saat 11.30’da Akhisar Veteranlar ile Afyon Şeker arasında oynanan final maçı çok çekişmeli geçti. Çok sıcak havada oynanan karşılaşmada Akhisar Veteranlar 15. dakikada Şentürk Karabak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Konun ekip Afyon Şeker 25. dakikada İrfan Yılmaz ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile kapandı.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Afyon Şeker 45. dakikada İrfan Yılmaz’ın attığı golle bu kez öne geçti. 1-2 Kalesinde golü gören Akhisar ataklarını sıklaştırırken faul atışı kazandı. Topu başına geçen kani düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderdi, Önder topa kafayı uzattı top ağlarla buluştu ve karşılaşmaya bir kez daha 2-2 eşitlik geldi. Müsabaka 2-2 skorla bitince direk penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Akhisar Veteranlar, Afyon Şeker karşısında 6-5 üstünlük sağladı ve 553. Çağlak Festivali Şenlikleri kapsamında düzenlenen Veteranlar Futbol turnuvasında şampiyon oldu.

 

Turnuvada Makedonya Göçmenleri üçüncü olurken Güzelbahçespor ‘da 4.cü oldu.


 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız