KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Yaralı Asker Uyandı Bakın İlk Sorusu Ne Oldu?

Yaralı Asker Uyandı Bakın İlk Sorusu Ne Oldu?

29 Temmuz 2012 Saat: 12:51
Yaralı Asker Uyandı Bakın İlk Sorusu Ne Oldu?
Yaralı Asker Uyandı Bakın İlk Sorusu Ne Oldu?
DAYIOĞLU KASABI

Yaşanan olay sonrası arkadaşlarının hayatta olduğunu düşünerek parçalanan araçtan çıkartan ve daha sonra bayılan er Mustafa Bayram'ın kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşam mücadelesini kazanması Turgutlu’da büyük sevinçle karşılandı. Kafatası başta olmak üzere vücudunun büyük bir bölümünde şarapnel parçaları bulunan, sağ kolu kırılan ve birçok yarası olduğu öğrenilen Mustafa Bayram gece saatlerinde hayati tehlikeyi atlatarak ilk sorduğu sorunun “Arkadaşlarımın Sağlığı Nasıl ?” dediği öğrenildi. Kulaklarında duyma probleminin de olduğu öğrenilen Mustafa Bayram’ın sabaha karşı yemek yediği ve hastanede bulunan anne ve babası ile konuştuğu bildirildi.

"ARKADAŞLARININ ŞEHİT OLDUĞUNU SÖYLEYEMEDİK"
Kafatasında beyine yakın bir yerde bulunan şarapnel parçalarının ise hassas bir bölgede olduğu için çıkartılamadığı öğrenildi. Baba Orhan Bayram, “Oğlumun bilinci açıldı. Allah oğlumuzu bize bağışladı. Doktorlar durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını söyledi. Şuan vücudunun bir çok bölgesinde yara olması nedeni ile acı çekiyor ancak zamanla geçecek. Oğlum kendine gelir gelmez ilk olarak arkadaşlarının sağlık durumunu sordu. Bizde şehit olduklarını söyleyemedik. Bu durum bizi çok yaraladı. Oğlumun şuan tek istediği arkadaşlarını görmek… Buradaki tedavi sürecinin ne kadar süreceği hakkında bir bilgi alamadık. Ancak belli bir sürte daha tedavi sürecek. Oğlumuzun kurtulduğuna çok seviniyoruz ama şehit olan arkadaşları bizi çok üzüyor Allah ailelerine sabır versin” dedi.
Mustafa Bayram ile aynı araçta bulunan ve patlama sonrası şehit olan Astsubay Selman Aksu’nun İzmir’de düzenlenen cenaze törenine Mustafa Bayram’ın Turgutlu’da ve İzmir’de bulunan yakınlarının katılacağı da öğrenildi.

------------------------------------reklam----------------------------------

------------------------------------reklam----------------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız