KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Reklam

Yazarlık Yaparak Para Kazanın!

Yazarlık Yaparak Para Kazanın!

27 Aralık 2015 Saat: 15:54
Yazarlık Yaparak Para Kazanın!
Yazarlık Yaparak Para Kazanın!
DAYIOĞLU KASABI

Yazarlık Yaparak Para Kazanın!

Teknoloji – (HABER MERKEZİ) - MHA

Ek iş yapmak isteyenler arasında düşünülen ve en çok tercih edilen 10 iş arasında bulunan blog yazarlığı her geçen gün ilgiyi tarafına çekerek para kazandırmaya devam ediyor.7/24 sürekli online pazarlamanın yapılabileceği,ürünlerimizin sergilenebileceği ve satılabileceği en güzel alanlardan biridir.Blogların en güzel özelliği,kendine has bir tarzlarının olmasıdır.

Bloglar geniş kitlelere kadar ulaşabileceğinden kendimizi çok daha güzel ifade edebilir,farklı insanlarla iletişime geçebilir ve yine farklı alanlarda ek iş yapma şansına sahip olabiliriz.İnsanların çeşitli problemlerini çözmeye yönelik araştırmalar yapabilir,bu bilgilerinizi bloglarınızda paylaşabilir ve insanların ilgisini çekebilirsiniz.Öncelikle ücretsiz bloglarda tecrübe edinmeli daha sonra kendimize ait ucuz bir domain satın almalı ve iş’e başlayabiliriz.Yıllık gider ücreti 90-150 tl arasında olan bloglar birçok anlamda sayısız fikirler sunarak güzel maddi olanaklar sağlayabilmektedir.

Reklam ve sponsorluklar alarak blog’unuzu süsleyebilir ve gelir sahibi olabilirsiniz.İlk aylar önemlidir ve sürekli içerik eklenmelidir.Sonraki aylarda 300-500 tl arasında gelirlerin olabileceğini görebilirsiniz.Daha sonraki aşamada ise içerik ekledikçe kârımız da o oranda artış gösterecektir.Aklımıza gelen her konuda blog açabiliriz aslında.Ama yine de piyasa analizi yapmalı ve revaçta olan konular tercih edilmelidir.

Gezi rehberi olarak açılabilecek bir blog da mesela,tatil planları içerisinde olan bir ailenin gitmek istediği fakat o bölgede bulunan yeni bir yeri keşfetmesini sağlayabilirsiniz.Blog ziyaretçi sayısıda içeriklerimize göre değişkenlik gösterecektir.Ne kadar iyi yazılar yayımlanırsa,ziyaretçiler o kadar memnun kalacaktır.Blogumuzda ziyaretçilerin geçireceği zamana bağlı olarak,internette yapılan aramalarda blog adresimiz hergeçen gün daha üst sıralara çıkacak ve belki en çok tıklanan sayfalar arasında yerini alacaktır.

Yazılarınızda kaliteli anlayışı elden bırakmadığınız sürece,ziyaretçileriniz kendinden ödün vermediğinizi anlayacak ve belki daha fazla ilgi odağı olacaklardır.Herşey tamamen bizim elimizde. Artık Metronom Reklam Evi blog uzmanlarından bu konuda destek alabilirsiniz. Çok uygun ödemelerle detaylı bilgi birikimine sahip olan Metronom Reklam Evi blog içerikleri ve tanıtımı ile ilgili çok detaylı bilgi akışı sağlayabilmektedir. Kendinize ek gelir sağlamak istiyorsanız bizi arayın: 0545 799 8402 – 0535 735 8990 dilerseniz teklif almak için metronomreklams@gmail.com’amail atabilirsiniz. Hemen blog’umuzu kuralım.İçeriklerimizi ekleyelim.Güncel ve sürekli olması şartıyla kaliteden ödün vermeyelim. Ziyaretçiler gelmeye başladıktan sonra sürekli olarak tanıtım ve reklamlarımıza aralıksız devam edelim. Sosyal medyalarda blog’umuzun ismine yer verelim. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Not: Bloğunuzun Kurulumunu Metronom Reklam Evi Yay. A.Ş gerçekleştirmektedir. Herhangi bir ek ücret ödemeden Sosyal medya hesaplarınızı da oluşturuyoruz. İçerikte gerekli logo, timeline, profil vb grafik tasarımlarınızı da Metronom Reklam Evi Yay. A.Ş. gerçekleştirmektedir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız