KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Yeni Hal Yasası Seminerine Akhisarlı Pazarcı Esnafı İlgi Gösterdi

Yeni Hal Yasası Seminerine Akhisarlı Pazarcı Esnafı İlgi Gösterdi

31 Temmuz 2012 Saat: 13:48
Yeni Hal Yasası Seminerine Akhisarlı Pazarcı Esnafı İlgi Gösterdi
Yeni Hal Yasası Seminerine Akhisarlı Pazarcı Esnafı İlgi Gösterdi
DAYIOĞLU KASABI


Yeni Hal Yasası Seminerine Akhisarlı Pazarcı Esnafı İlgi Gösterdi
AKHİSAR MHA - (Emrah DÜZTAŞ)

Akhisar Meyveci Sebzeci ve Seyyar Satıcılar Odası ve Türkiye Sebzeciler ve Pazarcılar Federasyonu (TÜSPAF) ile yapmış oldukları çalışma sonunda yeni hal yasası hakkında, Ege Bölge sorumlusu Manisa Sanayi ve Ticaret  Teknoloji İl Müdürlüğü Hal hakem kurulu başkanı Mehmet Önal, Akhisar Belediye Meclis Salonunda Akhisarlı pazarcı esnafını bilgilendirdi.

Seminerde Manisa Sanayi ve Ticaret  Teknoloji İl Müdürlüğü Hal hakem kurulu başkanı Mehmet Önal ve Akhisar Belediyesi Sebze Meyve Hal Müdürü Ufuk İşler, yürürlüğe giren 5957 sayılı hal yasası hakkında bilgiler verdiler. Seminere katılan Akhisarlı pazarcı esnafı, yeni yürürlüğe giren hal yasası ile ilgili konuşmacıları soru yağmuruna tuttular.

Manisa Sanayi ve Ticaret  Teknoloji İl Müdürlüğü Hal hakem kurulu başkanı Mehmet Önal ve Akhisar Belediyesi Sebze Meyve Hal Akhisar Deniz Bank Portföy yöneticileri Mehmet Emrah Akan ve Fuat Nomak, seminere katılan pazarcı esnafına Deniz Bank İşletme kart’ı tanıtıcı bilgilerini sundular.

Seminerin sonunda Akhisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Yönetim Kurulu, hizmette 25 yılı tamamlayan 18 pazarcıya, 15 Pazarcı üyesine hizmet şeref belgesi, 11 yeni genç girişimci üyeye, Yılın kadın girişimcisi Cemile Budak’a ve Ahi Beratı Mehmet Borazan’a Onur Belgelerini oda başkanı Ali Şakşak tarafından verildi.

Belediye Meclis Salonunda yapılan bilgilendirme semineri yaklaşık 1,5 saat sürdü. Seminere Manisa Sanayi ve Ticaret  Teknoloji İl Müdürlüğü Hal Hakem kurulu başkanı Mehmet Önal, Akhisar Belediyesi Sebze Meyve Hal Müdürü Ufuk İşler, Akhisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ali Şakşak, yönetim kurulu üyeleri ve Akhisarlı Pazarcı üyeler katıldı.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız