KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Yeni Teşvik sistemi toplantısını Akhisar’da yaptı

Yeni Teşvik sistemi toplantısını Akhisar’da yaptı

6 Temmuz 2012 Saat: 18:47
Yeni Teşvik sistemi toplantısını Akhisar’da yaptı
Yeni Teşvik sistemi toplantısını Akhisar’da yaptı
DAYIOĞLU KASABI


Yeni Teşvik sistemi toplantısını Akhisar’da yaptı

AKHİSAR: MHA - (Emrah DÜZTAŞ)

Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanları Dilek Uncuoğlu Can ve Buket Turamanlar, Akhisar’da yeni teşvik sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu yaptı. Erdayıoğlu;” Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yıl Üyelerimize yönelik olarak 5.toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Odamız her geçen gün üyelerine hizmet ve iletişim kalitesini geliştirmektedir. Bu zaten Odamızın asli görevidir.  Üyelerimize ve Akhisar’ımıza yaptığımız hizmetler sonunda TOBB tarafından akredite edildik. Akredite oda olmamız bizim üzerimizdeki yükü biraz daha ağırlaştırdı. Ama mutluyuz ve huzurluyuz.  Hizmetlerimiz ve eğitimlerimiz devam edecektir. Eksiklerimiz olabilir bu nedenle yapıcı eleştirileriniz her zaman bize yol gösterici olacaktır. Ben toplantımızın faydalı olacağına inanıyor, katılımınız nedeniyle hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa'da bölgesel teşvikten yararlanacak sektörler hakkında katılımcılara bilgi veren Dilek Uncuoğlu Can, bölgesel teşviklerde uygulanacak vergi indirimi, sigorta prim desteklerinin yanı sıra öncelikli yatırımlar konusunda da detaylı bilgileri katılımcılara aktardı. Dilek Uncuoğlu Can, "Bölgesel teşvik uygulamalarında vergi indirimi toplam yatırıma katkı tutarının organize sanayi bölgesi dışında yüzde 20'sini OSB'lerde yüzde 30'nu geçmemek üzere yatırım döneminde yatırımcının diğer faaliyetlerinde elde edilen kazançlarına indirimli gelir veya kurumlar vergisi uygulanabilir" dedi.

ikinci bölümde konuşan Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Buket Turamanlar; Ar-Ge ve çevre yatırımları konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Uzman Buket Turamanlar, stratejik yatırımların değerlendirme kriterleri hakkında geniş bilgi verdi. Toplantının son bölümünde ise toplantıya katılanların sorularına Yatırım Ofisi Uzmanları Dilek Uncuoğlu Can ve Buket Turamanlar cevap verdiler.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız