KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’a Hastane Müjdesi!

Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa Akhisar'a yapılacak olan 450 yataklı devlet hastanesi projesinin müjdesini verdi.

16 Ocak 2024 Saat: 09:28
Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’a Hastane Müjdesi!
Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’a Hastane Müjdesi!
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’a Hastane Müjdesi!

Haber Merkezi 

Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa Akhisar'a yapılacak olan 450 yataklı devlet hastanesi projesinin müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın desteğiyle, yaklaşık 5 milyar TL maliyetindeki sağlık kompleksinin yatırım programına dahil edildiği duyuruldu.

Yapılan yazılı açıklamada, Yenişehirlioğlu, gerçekleştirilen yoğun görüşmeler ve planlamalar neticesinde, Akhisar'a kazandırılacak olan dev sağlık yatırımının ilk adımının atıldığını belirtti. 124.224 metrekare alana kurulacak olan hastane, bölgede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma hedefine büyük katkı sağlayacak.

Bu gelişme, Akhisar ve Manisa halkı için sağlık altyapısında önemli bir dönüm noktası olarak karşılandı. Projeye ilişkin detaylar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak, 2024 yılı yatırım programına resmen dahil edilmesiyle kamuoyuna ilan edildi.

Yenişehirlioğlu açıklamasında, sağlık yatırımlarının Manisa'nın her köşesine ulaştırılmasının öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Yeni hastanenin, Akhisar başta olmak üzere tüm bölge halkına modern sağlık hizmetleri sunma kapasitesini artıracağının altını çizdi.

Yeni hastane kompleksinin, içerisinde en son teknoloji tıbbi cihazlarla donatılacak olan birimleri, geniş poliklinik alanları, acil servisleri ve ileri düzeyde sağlık hizmetleri ile Manisa'nın sağlık turizminde de öne çıkmasını sağlayacak bir yapı olarak planlandığı belirtildi. Ayrıca, hastanenin bölge ekonomisine de önemli katkılar sunması ve yeni istihdam olanakları yaratması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'ya teşekkürlerini sunan Yenişehirlioğlu, projenin gerçekleşmesi için emek veren tüm bakanlık personeli, mühendisler ve çalışanlara minnettarlığını iletti. Manisa Akhisar Devlet Hastanesinin, planlanan tarihte hizmete açılmasıyla birlikte, bölgede sağlık alanındaki hizmet standartlarının üst seviyelere taşınacağını vurguladı.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız