Yılın Ödülü Akhisarspor’a



Yılın Ödülü Akhisarspor’a
Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA
Akhisar Belediyespor, Teknik Direktörü Cihat Arslan, futbolcular Hugo Rodallega ve Custodio Castroile Marka Futbol Ödül töreninde 3 ödül birden aldı.
CİHAT HOCA YILIN ÇIKIŞ YAPAN HOCASI
Süperlig´de Cihat Arslan ile iyi bir çıkış yakalayan Akhisar Belediyespor, Marka Futbol ödülleri kapsamında 3 ödüle layık görüldü.
Her yıl geleneksel hale gelen Türkiye ve Dünya´da büyük ses getiren ve yankı uyandıran Marka Futbol Ödül Töreni´nde, Akhisar Belediyespor Teknik Drektörü Cihat Arslan Süper Lig´de yılın çıkış yapan hocası seçildi.
RODALLEGA VE CUSTODİO ALTIN ONBİR´DE
Süper Lig´de yılın en iyi futbolcuları (Altın Onbir) kategorisinde ise futbolcularımızdan Hugo Rodallega ve Custodio Castro altın karmaya seçildi. Akhisar Belediyespor´un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Akhisarspor Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.


.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)